Oppo Find X3 Pro va avea un ecran LTPO

OPPO este pregătit să lanseze modelul său emblematic Find X3 Pro pe 11 martie. Noul smartphone va folosi un ecran AMOLED fabricat de Samsung cu un backplane LTPO, permițând o rată de refresh dinamică între 5Hz și 120Hz.

Potrivit popularului zvonac Ice Universe, panoul va fi Samsung E4 cu suport de culoare pe 10 biți și va fi primul non-Samsung de pe piață cu un panou LTPO.

Afișajele LTPO (oxid policristalin cu temperatură scăzută) sunt mai eficiente din punct de vedere energetic decât panourile LTPS (siliciu policristalin cu temperatură scăzută) și pot oferi o rată de reîmprospătare dinamică fără hardware suplimentar.

În prezent, tehnologia a fost adoptată de mărci precum Apple și Samsung și a obținut rezultate bune. Ca prima lansare a acestei tehnologii în China, credem că ecranul OPPO Find X3 poate oferi o performanță mai bună de afișare și poate economisi energie.

Datorită ratei de refresh dinamice, Oppo Find X3 Pro va economisi mai multă energie. Adică, sistemul poate reduce rata de reîmprospătare a ecranului în majoritatea scenelor care nu necesită cadre mari în funcție de obiceiurile de utilizare ale utilizatorului.

De asemenea, seria OPPO Find X3 va veni cu un ecran 3K 120 Hz cu afișaj nativ de 10 biți 1 miliard de culori. Datorită acestor tehnologii, consumul de energie al ecranului va fi mult redus.

Interesant este faptul că OPPO Find X3 Pro nu poate fi singurul model cu afișaj LTPO. OnePlus 9 Pro care este programat să fie lansat pe 8 martie ar putea avea, de asemenea, acest tip de afișaj. De altfel, acesta din urmă se așteaptă să fie lansat cu un ecran de 6,78 inci, cu o rată de reîmprospătare maximă de 120Hz și o rezoluție de 1440p. Dacă Find X3 Pro folosește același panou, afișajul său ar trebui să aibă specificații similare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x