OPPO Find N3 poate avea un display mai mare și cameră periscop

Potrivit informațiilor dezvăluite de Digital Chat Station, OPPO Find N3 se află într-un stadiu mai avansat de dezvoltare, iar numerotarea sa este PHN110.

În plus, zvonacul a dezvăluit că noul telefon pliabil ar trebui anunțat în a doua jumătate a anului. Ar veni cu un ecran OLED LTPO pentru a suporta o rată dinamică de până la 120 Hz, în timp ce rezoluția va fi de 2K.

Un alt aspect important este faptul că afișajul dispozitivului poate sări de la 7,1 inchi în modelul actual la aproximativ 7,6 inchi ca o modalitate de a concura cu Galaxy Z Fold de la Samsung.

Cu toate acestea, deoarece lansarea Find N3 este încă departe, OPPO nu a comentat această problemă. Cu asta, totul ar trebui considerat doar un alt zvon de piață.

OPPO Find N3 poate avea cameră periscop

Noua linie de smartphone-uri pliabile a OPPO nu a fost încă lansată la nivel global, dar compania lucrează deja la dispozitive care ar trebui să le succedă Find N2 și N2 Flip.

Potrivit informațiilor adunate în lanțul de aprovizionare al gigantului chinez, OPPO Find N3 se află deja într-un stadiu avansat de dezvoltare și totul indică faptul că ar trebui să aibă îmbunătățiri considerabile în camerele sale.

Un exemplu în acest sens este că pliabilul trebuie să aibă o lentilă cu senzor periscop pentru a garanta un zoom optic de până la 10 ori.

OPPO Find N3 nu are încă o dată de lansare, dar numărul său este „PHN110” și în curând va începe să fie certificat de diverse agenții de reglementare. În general, primul care publică forma preliminară este tradiționalul 3C.

În ceea ce privește specificațiile la care ar trebui să ne așteptăm pentru acest telefon pliabil, zvonurile indică faptul că ar trebui să păstreze panoul LTPO AMOLED de 7,1 inchi. În plus, procesorul poate fi actualizat la Snapdragon 8 Gen 2, în timp ce camera principală va rămâne la 50 MP.

În cele din urmă, producătorul chinez trebuie să livreze în continuare mai multe rafinamente de design, inclusiv chiar și o actualizare a balamalei, astfel încât Find N3 să aibă o închidere și mai lină.

( Via )

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x