OnePlus 9 și 9 Pro: culori disponibile la lansare

OnePlus 9 și OnePlus 9 Pro sunt de așteptat să sosească pe 23 martie la un eveniment de lansare virtuală. Dispozitivele au fost însă deja supuse unei scurgeri majore, inclusiv imagini de presă în toate culorile disponibile. În același timp, Pete Lau, CEO la OnePlus, a anunțat oficial senzorul IMX789 care va fi exclusiv pentru companie.

Ambele telefoane au apărut și pe Geekbench, dezvăluind că, atât modelul Pro, cât și cel standard, vor avea o variantă de 12 GB RAM.

OnePlus 9
OnePlus 9

OnePlus 9 va fi disponibil în trei culori: albastru, negru și violet. Receptorul va avea trei camere pe spate, reglate în parteneriat cu Hasselblad, precum și un bliț cu LED dual-tone. Panoul frontal va avea margini curbate 2.5D pe laturi.

OnePlus 9 Pro
OnePlus 9 Pro

OnePlus 9 Pro va avea pe spate un modul de cameră cu patru senzori, dar partea din față va fi destul de asemănătoare cu fratele său non-Pro. Telefonul va fi disponibil tot în trei culori, acestea fiind alb, verde marin și negru. Spatele va fi probabil din sticlă pentru a permite încărcarea wireless.

Se cunoaște faptul că camera cu unghi ultra mare va folosi senzorul IMX766 de 48MP. Astăzi am aflat de la Pete Lau mai multe despre senzorul Sony IMX789 pentru shooterul principal. Acesta va suporta înregistrarea video 4K la 120 fps, în timp ce OnePlus 9 Pro va avea modul Hasselblad Pro care va lua imagini RAW pe 12 biți.

Conform scurgerilor, ambele telefoane se vor baza pe procesorul Qualcomm Snapdragon 888 și pe o baterie identică de 4.500 mAh. În plus, se zvonește că cele două telefoane acceptă încărcarea rapidă de 65W. Încărcarea wireless este de asemenea sigură – cel puțin pentru modelul Pro.

CITEȘTE ȘI: Seria OnePlus 9: data lansare, specificații și alte detalii

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x