OnePlus 10 Pro Extreme Edition lansat în China

Modelul emblematic OnePlus 10 Pro a fost lansat în China la începutul acestui an în două culori – verde și negru. Astăzi, compania a anunțat că se alătură o a treia culoare – Panda White. Precomenzile pentru ceea ce compania numește OnePlus 10 Pro Extreme Edition sunt deschise. Vânzarea reală și livrările pentru această versiune sunt programate pentru 1 martie.

Smartphone-ul Panda White va fi oferit într-o singură configurație de memorie – 12 GB RAM și 512 GB stocare. Reprezintă o îmbunătățire față de varianta 12/256 GB, anunțată în timpul lansării din ianuarie. În afară de culori, totul rămâne același – chipset Snapdragon 8 Gen 1, ecran masiv de 1440p și o cameră triplă cu unități principale de 48MP, teleobiectiv 8MP 3,3x și unități ultrawide de 50MP.

OnePlus 10 Pro Extreme Edition costă 5.799 CNY, ceea ce înseamnă puțin peste 900 de dolari. Compania oferă gratuit căști Oppo Enco Air care ar costa 199 CNY (30 dolari) dacă sunt vândute separat, dar numai dacă achiziția se face prin magazinul Oppo. Telefonul este disponibil și la comercianții cu amănuntul precum JD.com și TMall.

CITEȘTE ȘI: Noile căști OnePlus Buds Z2 lansate în România

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x