Numele Galaxy S10e confirmat oficial de Samsung

În Franța, Samsung a pus deja denumirea pentru cele trei modele Galaxy S10 line-up online. Acum vedem numele Galaxy S10e pentru prima dată pe site-ul producătorului telefonului.

Filiala franceză a creat o pagină de destinație și, fără a oferi detalii suplimentare, enumeră toate cele trei modele Galaxy S10 cu numele lor. Aceasta este la fel de oficială pe cât se întâmplă.

Numele Galaxy S10e confirmat de Samsung

De asemenea, nu există informații cu privire la cel de-al patrulea model 5G, dar presupunem că va ieși mai târziu în acest an, în timp ce viitorul smartphone pliabil va face parte dintr-o gamă diferită, motiv pentru care nu este inclusă în listă.

Lansarea întregii serii Galaxy S10 va avea loc într-o săptămână. Cele trei dispozitive vor fi prezentate împreună cu telefonul pliabil Galaxy Fold în timpul unui eveniment Unpacked din San Francisco. 

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

1 Comentariu
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Alexandru Ifrim
4 years ago

Telefoanele pliabile au devenit un obiectiv pentru marii giganti. Citeam zilele trecute ca Huawei lucreaza la un astfel de telefon. Nu sunt foarte deschis la acest modele, eu fiind fost posesor de Smasung, actualmente Huawei, dar s-ar putea sa aiba succes. By the way, s10 extrem de scump, cred ca mai astept pana vad ce “poate.”

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x