Nubia Z40 va primi Snapdragon 8 Gen 1 și obiectiv foto de 33 mm

Nubia va prezenta în curând nu unul, ci două smartphone-uri cu procesorul de top Snapdragon 8 Gen1. Împreună cu telefonul de gaming Red Magic 7, va fi lansat modelul tradițional Nubia Z40.

ZTE a anunțat astăzi linia Nubia Z40 și a publicat două postere dedicate dispozitivelor din serie. Primul a confirmat prezența unui cip Qualcomm de top la bord, al doilea a dezvăluit una dintre caracteristicile cheie ale camerei principale. 

Da, Nubia Z40 va avea optică Master Lens cu o distanță focală echivalentă de 35 mm. Acest lucru ar trebui să asigure distanța focală necesară pentru fotografii bune la evenimente, portrete, fotografie de stradă și într-o varietate de scenarii de zi cu zi.

Unele specificații suplimentare așteptate pentru smartphone-urile din acest an includ încă prezența lentilei periscopului, a senzorului cu unghi larg și macro. De asemenea, utilizatorii vor putea conta pe funcții importante, inclusiv pe un mod de noapte îmbunătățit.

În domeniul autonomiei, Nubia poate urma exemplul generației anterioare și poate lansa linia Z40 cu baterii care au o capacitate de până la 5.000 mAh, pe lângă faptul că oferă încărcare rapidă de ultimă generație.

Nu există mai multe informații despre smartphone. Rețineți că Nubia Z40 va fi succesorul lui Z30, care s-a dovedit a fi doar o copie a lui ZTE Axon 30 Ultra cu trei camere de 64 MP și un teleobiectiv periscop. Dar înainte de asta în linie a venit Nubia Z20 cu două display-uri. Sperăm ca în flagship-ul noii generații compania să încerce să surprindă cu ceva.

Deocamdată, producătorul nu a confirmat încă o dată de lansare a dispozitivelor, dar prognoza pieței este ca dispozitivele să fie oficializate în februarie.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x