Noul încărcător Apple MagSafe Duo apare în sfârșit în magazinele online

La aproape două luni de la anunțul său în timpul evenimentului Apple din octombrie, noul încărcător MagSafe Duo este acum disponibil pentru comandă pe site-ul Apple la un preț de 129 dolari. Noul încărcător este o încercare a Apple de a înlocui AirPower, care a fost întreruptă chiar fără a fi lansată. Deși nu este la fel de ambițios ca predecesorul său eșuat, MagSafe Duo permite utilizatorilor să reîncarce simultan un Apple Watch și un iPhone sau AirPods cu o carcasă de încărcare wireless.

Am găsit încărcătorul MagSafe Duo și într-un magazin din Elveția. Pe site-ul magazinului există o declinare a responsabilității care spune că comenzile făcute astăzi vor fi livrate între 21 și 29 decembrie și același lucru se aplică și pentru preluarea din magazin.

În timp ce dispozitivul este livrat cu un cablu USB-C la Lightning, nu este livrat cu un adaptor de alimentare USB-C. Apple recomandă utilizarea unui adaptor de alimentare de 20W pentru încărcarea fără fir de până la 11W sau un adaptor de 27W pentru încărcarea fără fir de până la 14W. Lipsa unui adaptor nu vine cu adevărat ca o surpriză, având în vedere că celelalte versiuni recente ale companiei, cum ar fi noul Apple Watch și iPhone 12, nu sunt livrate cu niciunul. În plus, Apple a început recent să vândă un adaptor de 20 W pentru 19 USD.

Noul incarcator Apple MagSafe Duo

Încărcătorul MagSafe Duo este doar unul dintre accesoriile MagSafe anunțate de Apple în octombrie. Noile iPhone-uri au un magnet încorporat în spate, care este conceput pentru a permite încărcătoarelor și carcaselor să se blocheze, iar iPhone-urile MagSafe au și senzori încorporați pentru a detecta ce tip de accesoriu este conectat și pentru a comunica cu acesta prin NFC.

Acestea fiind spuse, pot vedea apelul ca pe cineva care ar prefera să nu poarte două cărămizi și cabluri de alimentare separate pentru a-mi încărca telefonul și ceasul atunci când călătoresc. Voi ați scoate din buzunar 129 de dolari pentru un asemenea dispozitiv? Spuneți-vă părerea într-un comentariu mai jos.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x