Noile laptopuri LG Gram 2020 vin cu procesoare Intel Core din a 10-a generație

LG Electronics a anunțat gama actualizată de laptopuri LG Gram 2020, care sunt oferite pentru a stabili un nou standard pentru calculatoarele portabile. Vor fi patru variante ale dispozitivului, inclusiv Gram 14, Gram 15, Gram 17 și Gram 2-in-1. Potrivit giganților tehnologici din Coreea de Sud, aceste laptop-uri respectă formula câștigătoare a companiei de a combina portabilitatea și performanța cu durata de viață a bateriei.

Noile laptopuri LG sunt alimentate de procesoare Intel Core din a 10-a generație, cu grafică Iris Plus și până la 24GB de memorie RAM DDR4 cu două canale. LG spune că au dublul puterii de procesare grafică a modelelor din 2019 și ar putea contribui la asigurarea funcționării eficiente a jocurilor și a aplicațiilor care consumă resurse, precum editorii video.

Dispozitivele actualizate acceptă, de asemenea, WiFi 6, standardul WiFi de ultimă generație, care promite viteze mai rapide și o eficiență energetică mai bună decât predecesorii săi. În timp ce Gram 14 și Gram 2-in-1 dispun de baterii de 72Wh, celelalte twolaptop-uri obțin puterea de la o unitate de 80Wh.

Laptop 2 in 1 LG Gram 2020
Sursa foto: LG

LG a echipat seria 2020 Gram cu un sistem de răcire Mega, care ajută la menținerea temperaturii de bază chiar și sub sarcini mari. Seria Gram LG 2020 oferă o tastatură retroiluminată, în timp ce opțiunile de conectare includ USB Type-C, câteva porturi USB Type 3.1, Wi-Fi 6, sloturi microSD și UFS, port HDMI și port combo pentru căști / microfon de 3,5 mm. Funcțiile suplimentare includ îmbunătățirea audio DTS X Ultra și un scaner de amprente. Laptopurile LG Gram sunt conforme cu MIL-STD-810G, ceea ce le face foarte rezistente la condițiile climatice dure.

LG nu a anunțat o dată de lansare sau prețuri pentru laptopuri, dar cei care vor fi prezenți la CES 2020 le pot încerca la standul LG. O listă completă de specificații apare în anunțul site-ului de știri LG al liniei actualizate.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x