Motorola Moto Watch 100 are randări și specificații scurse

Motorola este de așteptat să lanseze mai multe ceasuri inteligente în acest an, dintre care unul este Moto Watch 100. Înainte de lansare, randările și specificațiile acestui smartwatch au apărut pe site-ul 91Mobiles. Acesta va fi alimentat de Snapdragon Wear 4100 și va rula pe sistemul de operare Google Wear.

Smartwatch-ul are formă circulară, cu două butoane fizice în partea dreaptă. Carcasa ceasului are un finisaj mat, iar butoanele sunt metalice.

Moto Watch 100

Aceste butoane diferă de imaginile scurse anterioare, prezentând un ceas inteligent cu butoane rotunde și o culoare diferită. Cel mai probabil, acestea sunt două versiuni diferite ale Moto Watch 100 sau smartwatch-uri complet diferite.

Sursa susține că noul smartwatch Motorola are un afișaj LCD de 1,3 inci 360 × 360, dar nu are o ramă rotativă. Ceasul inteligent este echipat cu o baterie de 355 mAh și Bluetooth 5.0.

Motorola Watch 100 va veni cu o suită standard de funcții de sănătate și fitness, inclusiv urmărirea somnului, pedometru, monitorizarea ritmului cardiac și măsurarea oxigenului din sânge. Vor avea și GPS încorporat, așa că nu este necesar să folosiți un smartphone pentru a urmări traseul cu precizie.

Moto Watch 100 cântărește 29 de grame și măsoară 42x46x11,9 mm, lățimea curelei este de 20 mm. Scurgerile anterioare au arătat că carcasa smartwatch-ului va fi din aluminiu și va avea o rezistență la apă de 5 ATM.

Conform unui comunicat de presă scurs recent, Motorola Moto Watch 100 va fi un smartwatch cu buget redus, care ar urma să ofere o senzație premium.

CITEȘTE ȘI: Motorola Edge 30 Ultra cu specificații complete (scurgeri)

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x