Motorola G Stylus 2022 dezvăluit în randări 5K

Motorola Moto G Stylus 2022 este prezentat în noile randări 5K care dezvăluie detaliile cheie ale dispozitivului. Se va poziționa în gama medie a pieței și va fi gata să provoace diversele Galaxy M/A ale Samsung.

Conform randărilor, Motorola Moto G Stylus ediția 2022 va veni cu un afișaj cu ecran plat. Se pare că are un panou mare cu perforare, cu decuparea camerei selfie în partea de sus, în mijloc, în comparație cu decupajul camerei din partea stângă a predecesorului. Telefonul pare să aibă un scaner de amprentă lateral, ceea ce sugerează că dispozitivul poate avea un ecran LCD și nu un panou OLED.

Pentru modelare, Moto G Stylus 2022 are o dimensiune a ecranului de 6,8 inci și dimensiuni de 170,3 x 75,9 x 9,4 milimetri. Designul telefonului este foarte asemănător cu alte smartphone-uri Motorola recente, precum seria G.

Are, de asemenea, balansoarul de volum montat deasupra cititorului de amprentă lateral care se pare că funcționează și ca buton de pornire. Trecând în spate, observăm că dispozitivul are un sistem de lentile triple și zvonurile dezvăluie că va avea o cameră principală de 48 MP. Telefonul are și sigla Motorola pe spate.

Pe lângă slotul de stocare pentru stylus, partea de jos are și o mufă USB-C și mufă pentru căști de 3,5 mm.

Anterior, smartphone-ul a fost promovat să vină cu un ecran de 6,81 inci și să aibă un chipset Qualcomm Snapdragon 480+ 5G. Dispozitivul este proiectat să găzduiască fie o celulă de baterie de 4.500 mAh, fie o celulă de 5.000 mAh. Este de așteptat să ruleze pe Android 12 din cutie.

Până acum, nu sunt disponibile informații despre lansarea sau lansarea Moto G Stylus 2022. De asemenea, este posibil ca Motorola să nu lanseze smartphone-ul pe toate piețele, ceea ce înseamnă că vânzările în Europa nu sunt încă sigure.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x