Moto Edge X30 confirmat cu camera selfie sub ecran

Motorola va organiza un eveniment de lansare joi (9 decembrie) pentru a lansa următoarele telefoane emblematice cu cip din seria Snapdragon 8. Moto Edge S30 cu cip Snapdragon 888 Plus și Edge X30 cu cel mai recent Snapdragon 8 Gen 1 sunt așteptate să debuteze joi. 

La începutul acestei luni, informatorul Digital Chat Station a susținut că, în afară de aceste două telefoane, compania intenționează să introducă un telefon misterios cu camera selfie sub ecran. Astăzi, directorul general Lenovo China pentru divizia de telefonie mobilă a dezvăluit că va exista o ediție specială Moto Edge X30 cu o cameră sub afișaj.

Chen Jin a spus că ediția specială Moto Edge X30 va fi primul telefon cu cameră sub ecran alimentat de platforma Snapdragon 8. Probabil că ar putea vorbi despre cel mai recent Snapdragon 8 Gen 1, care alimentează versiunea obișnuită a Edge X30. El a mai confirmat că acest dispozitiv ediție specială este echipat cu o cameră frontală de 60MP. Mai jos este o fotografie reală a ediției speciale Edge X30.

Moto Edge X30 Special Edition
Sursa: Chen Jin prin Weibo

După cum se vede, ediția specială Edge X30 oferă o experiență minunată pe tot ecranul. În timp ce marginile superioare și laterale ale telefonului sunt destul de subțiri, acesta are o bărbie ușor groasă. Specificațiile exacte ale ediției speciale nu sunt încă cunoscute. Probabil, ar putea fi identic cu versiunea standard a Edge X30.

După cum știm cu toții, tehnologia comercială de cameră sub ecran a fost folosită de doar câțiva producători pe telefoane, cum ar fi Xiaomi MIX 4, versiunea sub ecran ZTE Axon 30 etc. Acum Motorola este pe cale să lanseze primul său telefon cu camera selfie sub ecran. Totodată, ar fi o premieră mondială pentru această versiune Edge X30 cu cameră sub ecran, care este primul flagship Snapdragon 8 din lume cu tehnologie de cameră sub afișaj.

În ceea ce privește specificațiile, ediția specială de smartphone-uri Edge X30 ar veni cu afișaj OLED FHD+ 144Hz de 6,67 inch cu senzor de amprente în ecran. Are o cameră frontală de 60MP și o unitate de cameră triplă compusă din două camere principale de 50MP (wide + ultrawide) și un senzor de adâncime de 2 MP. Poate rula pe cel mai recent sistem de operare Android 12 bazat pe My UX 3.0.

Edge X30 poate veni cu până la 16 GB de RAM LPDDR5 și până la 512 GB de stocare UFS 3.1. Are o baterie de 5,000mAh care sprijină 68W de încărcare rapidă.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x