Oppo lansează monitorul de sănătate OPPO OHealth H1

Oppo tocmai a susținut o nouă conferință pentru „Empower a Better Future” în timpul evenimentului său Oppo INNO Day 2022. La acest eveniment compania a prezentat mai multe produse printre care și OPPO OHealth H1. Este un dispozitiv inteligent de monitorizare a sănătății familiei și este primul produs din seria sub-marca OHealth a companiei.

OPPO OHealth H1 are 6 funcții de monitorizare a datelor de sănătate

OPPO intră într-un nou segment cu OHealth H1, primul său dispozitiv de sănătate. Acesta este un monitor cu șase funcții de urmărire a datelor: măsurarea oxigenului din sânge, electrocardiogramele, auscultarea inimii și plămânilor, ritmul cardiac, temperatura corpului și monitorizarea somnului.

OPPO OHealth H1 - poza 2

OPPO OHealth H1 funcționează prin senzori de înaltă precizie și algoritmi de sănătate dezvoltați de compania chineză. Este un dispozitiv ușor cu un design oval și margini rotunjite. În acest fel, se urmărește ca utilizatorii să-l poată transporta cu ușurință, integrând în același timp măsurătorile regulate ale sănătății lor în rutinele zilnice. De fapt, este necesar doar să îl aveți în apropiere pentru a obține date de sănătate, deoarece funcționează prin detectarea detectarea respirației sau a mișcărilor corpului, printre altele.

OPPO promite că OHealth H1 este primul pas în intrarea sa pe segmentul asistenței medicale, iar în viitor va oferi mai multe „soluții de îngrijire medicală inteligente, profesionale și practice pentru utilizatori și spitale”.

OPPO OHealth H1 - Foto 1

Preț și Disponibilitate

Detaliile despre cum funcționează OPPO OHealth H1 și când va fi pus în vânzare nu sunt cunoscute la momentul scrierii. Oppo își vinde smartphone-urile și alte produse mobile în China, Marea Britanie și multe alte regiuni. Dispozitivele tehnologice legate de sănătate necesită adesea o certificare specială pentru a fi vândute în anumite țări, dar eforturile de a obține OHealth H1 autorizat pentru vânzare nu au fost anunțate încă.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x