Monitor MSI MEG 271Q Mini LED de 300 Hz cu tehnologie G-SYNC ULTIMATE

MSI a dezvăluit cel mai nou monitor de gaming de nouă generație, numit MEG 271Q Mini LED. Această nouă ofertă de la MSI acceptă tehnologia G-Sync Ultimate de la NVIDIA cu control mini LED-uri de fundal și oferă o rată de refresh uluitoare de 300 Hz.

Potrivit MSI, noul afișaj este axat pe cercurile de jocuri competitive și sporturi. Noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED oferă o rezoluție WQHD de până la 2560 x 1440. Ecranul are un raport de aspect de 16:9 și un timp de răspuns superrapid de 1 ms GtG pe care îl obține prin panoul IPS rapid. Monitorul oferă, de asemenea, culori vii prin gama sa de culori DCI-P3 de 97% și gama dinamică ridicată cu tehnologia HDR.

Nvidia G-Sync Ultimate împreună cu rata nativă de refresh de 300 Hz și tehnologia patentată de control al luminii de fundal de la MSI se combină pentru a oferi niveluri ridicate de joc fluid și fără rupere, împreună cu un contrast sporit al imaginii pentru utilizatori.

Monitor MSI MEG 271Q Mini LED Caracteristici cheie

  • Timp de răspuns extrem de rapid: Performanță fulgerătoare de 300 Hz cu rată de refresh ridicată pentru o experiență lină de joc pe PC. Surprindeți fiecare detaliu al mișcării și vă bucurați de cel mai fluid joc, care asigură o vizualizare impecabilă a mișcării rapide și a tranzițiilor dramatice în mod constant în orice moment.
  • Panou Rapid IPS: Afișajul Rapid IPS oferă jucătorilor un timp de răspuns ultra-rapid, care va reduce semnificativ apariția neclarității monitorului. Noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED oferă timp de răspuns GtG de până la 1 ms. Imaginea clară vă va oferi cu siguranță un avantaj competitiv pentru decizii precise în jocurile cu mișcare rapidă. Între timp, un panou IPS rapid vă oferă o performanță de culoare vie. DCI-P3 97% este o performanță remarcabilă dincolo de majoritatea monitoarelor de gaming.
  • Rezoluție WQHD: MSI MEG 271Q Mini LED are un panou WQHD care acceptă rezoluții de până la 2560 x 1440. Acest panou 16:9 permite jucătorilor să examineze scene de joc mai mari în comparație cu alte panouri FHD tradiționale și să le pună înaintea altor concurenți. 27” WQHD are cu 32,9% mai mult decât monitorul obișnuit FHD de 27” în PPI. Bucurați-vă de un nivel diferit de calitate și claritate a imaginii.
  • DisplayHDR 1000 certificat VESA: MSI MEG 271Q Mini LED este echipat cu tehnologie HDR care poate produce imagini cu mai multe detalii, o gamă mai largă de culori și poate arăta mai asemănător cu ceea ce vede ochiul uman în comparație cu monitoarele tradiționale.

Compania nu a dezvăluit încă prețul și o cronologie de disponibilitate pentru noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED, așa că rămâneți pe fază pentru mai multe.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x