Monitor MSI MEG 271Q Mini LED de 300 Hz cu tehnologie G-SYNC ULTIMATE

MSI a dezvăluit cel mai nou monitor de gaming de nouă generație, numit MEG 271Q Mini LED. Această nouă ofertă de la MSI acceptă tehnologia G-Sync Ultimate de la NVIDIA cu control mini LED-uri de fundal și oferă o rată de refresh uluitoare de 300 Hz.

Potrivit MSI, noul afișaj este axat pe cercurile de jocuri competitive și sporturi. Noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED oferă o rezoluție WQHD de până la 2560 x 1440. Ecranul are un raport de aspect de 16:9 și un timp de răspuns superrapid de 1 ms GtG pe care îl obține prin panoul IPS rapid. Monitorul oferă, de asemenea, culori vii prin gama sa de culori DCI-P3 de 97% și gama dinamică ridicată cu tehnologia HDR.

Nvidia G-Sync Ultimate împreună cu rata nativă de refresh de 300 Hz și tehnologia patentată de control al luminii de fundal de la MSI se combină pentru a oferi niveluri ridicate de joc fluid și fără rupere, împreună cu un contrast sporit al imaginii pentru utilizatori.

Monitor MSI MEG 271Q Mini LED Caracteristici cheie

  • Timp de răspuns extrem de rapid: Performanță fulgerătoare de 300 Hz cu rată de refresh ridicată pentru o experiență lină de joc pe PC. Surprindeți fiecare detaliu al mișcării și vă bucurați de cel mai fluid joc, care asigură o vizualizare impecabilă a mișcării rapide și a tranzițiilor dramatice în mod constant în orice moment.
  • Panou Rapid IPS: Afișajul Rapid IPS oferă jucătorilor un timp de răspuns ultra-rapid, care va reduce semnificativ apariția neclarității monitorului. Noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED oferă timp de răspuns GtG de până la 1 ms. Imaginea clară vă va oferi cu siguranță un avantaj competitiv pentru decizii precise în jocurile cu mișcare rapidă. Între timp, un panou IPS rapid vă oferă o performanță de culoare vie. DCI-P3 97% este o performanță remarcabilă dincolo de majoritatea monitoarelor de gaming.
  • Rezoluție WQHD: MSI MEG 271Q Mini LED are un panou WQHD care acceptă rezoluții de până la 2560 x 1440. Acest panou 16:9 permite jucătorilor să examineze scene de joc mai mari în comparație cu alte panouri FHD tradiționale și să le pună înaintea altor concurenți. 27” WQHD are cu 32,9% mai mult decât monitorul obișnuit FHD de 27” în PPI. Bucurați-vă de un nivel diferit de calitate și claritate a imaginii.
  • DisplayHDR 1000 certificat VESA: MSI MEG 271Q Mini LED este echipat cu tehnologie HDR care poate produce imagini cu mai multe detalii, o gamă mai largă de culori și poate arăta mai asemănător cu ceea ce vede ochiul uman în comparație cu monitoarele tradiționale.

Compania nu a dezvăluit încă prețul și o cronologie de disponibilitate pentru noul monitor MSI MEG 271Q Mini LED, așa că rămâneți pe fază pentru mai multe.

Lasă un comentariu

error

Vă place acest blog? Vă rog să răspândiți vestea :)