Modul ambient al Asistentului Google ajunge și la telefoanele OnePlus

În cadrul expoziției comerciale IFA de anul trecut, Google a anunțat o nouă caracteristică pentru Google Assistant numit Ambient Mode. La vremea respectivă, era limitat la câteva dispozitive Nokia și Lenovo. Cu toate acestea, prin actualizări software, Modul Ambient al asistentului Google și-a găsit drumul către mai multe dispozitive, ultimele fiind telefoanele OnePlus.

Funcția este proiectată pentru a transforma orice smartphone sau tabletă Android într-un ecran inteligent. Puteți utiliza ecranul inteligent pentru a afișa informații din calendar, vremea curentă, notificări, memento-uri, controale muzicale și controale inteligente pentru casă. 

OnePlus a confirmat pe forumu său că Modul Ambient vine la OnePlus 3 și mai sus (inclusiv seria OnePlus 7T). Puteți activa funcția conectând telefonul la încărcare, atingând notificarea și parcurgând pașii. Dar puteți, de asemenea, să activați manual Modul ambient, accesând Setările aplicației Google> Asistent> Dispozitive (Telefon).

“Vă rugăm să rețineți că este vorba despre o desfășurare etapizată, care poate dura până la o săptămână până la o lansare completă, răbdarea dvs. va fi apreciată”, a avertizat compania. 

Așadar, trebuie doar să mai aștepți dacă nu o poți activa încă. Poate dura până la o săptămână pentru a ajunge la toate dispozitivele eligibile.

Spune dacă îți place această funcție în secțiunea de comentarii de mai jos.

Citește și despre: Robotul care excelează la extragerea sângelui uman

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x