Microsoft Office 2018

Microsoft Office 2019 a fost lansat în mod oficial de către gigantul din Redmond pe 24 septembrie și este disponibil pentru Windows și macOS.

Microsoft Office 2019 a lansat luni, 24 septembrie, pentru Windows și Mac. Actualizarea este destinată companiilor și consumatorilor care nu au optat pentru serviciul Microsoft Office 365 cu actualizări lunare de caracteristici. Office 2019 este în esență un subset de caracteristici care au fost adăugate la Office 365 în ultimii trei ani și includ actualizări în Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Project, Visio, Access și Publisher.

Aceasta este prima actualizare mare pentru Microsoft Office de la versiunea 2016 și aduce multe schimbări majore pentru cei care preferă să descarce software-ul.

Office 2019 va include un stilou pentru creionare și roluri personalizate în toate aplicațiile Office. Microsoft aduce, de asemenea, modul de focalizare în Word, alături de un nou traducător și îmbunătățiri de accesibilitate. Modelele de tranziție, suportul SVG și modelul 3D, jocul în secvență clic și exportul de 4k video vin toate în PowerPoint.

Office 2019 este o ofertă perpetuă. Aceasta înseamnă că întreprinderile plătesc o taxă unică și au acces la noile caracteristici și la actualizări în momentul în care sunt lansate. Microsoft a declarat într-un comunicat de presă că acest model, este destinat companiilor care nu sunt încă pregătite pentru cloud.

„Office 2019 va fi un upgrade valoros pentru clienții care consideră că trebuie să-și păstreze unele sau toate aplicațiile pe servere la sediul companiei”, a declarat compania într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.