Facebook Messenger Kids Android

Aplicația „Messenger Kids” de la Facebook, este disponibilă pe Android din 14 februarie și poate fi descărcată din Play Store

„Messenger Kids” de la Facebook a fost făcută special pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Aplicația este disponibilă și pe Android din 14 februarie 2018.

În mod oficial, ca să-ți faci un cont de Facebook trebuie să ai minim 13 ani. Însă compania americană a dat posibilitatea și copiilor sub această vârstă să comunice pe messenger. Dar este tot timpul sub supravegherea părinților.

Practic părintele instalează aplicația respectivă pe mobilul copilului, se autentifică folosind propriul cont și, la pasul următor, crează un cont separat pentru fiul sau fiica sa.

Părinții controlează pe deplin lista de contacte și decid cine se poate conecta cu copiii lor. Mesajele de pe această aplicație nu dispar și nu pot fi ascunse.

Părinții și adulții aprobați, cum ar fi bunicii, pot conversa prin chat și mesaje cu copiii lor prin intermediul aplicației Messenger existente. Nu este necesară descărcarea suplimentară de aplicații pentru părinți. Messenger Kids permite copiilor să primească mesaje și apeluri video utilizând Wi-Fi, astfel încât să nu aibă nevoie de un număr de telefon.

Pașii de configurare „Messenger Kids”

Fiecare cont copil pe Messenger Kids trebuie să fie configurat de un părinte. Pentru părinți, setarea copilului dvs. cu un cont Messenger Kids se face în patru pași:

1. Descărcare: Mai întâi, descărcați aplicația Messenger Kids pe dispozitivul Android al copilului din Play Store.

2. Autentificare: Apoi autentificați dispozitivul copilului utilizând propriul nume de utilizator și parolă Facebook. Aceasta nu va crea un cont Facebook pentru copilul dvs. și nu vă va oferi acces la contul dvs. Facebook.

3. Creare cont: Finalizați procesul de configurare creând un cont pentru copilul dvs., unde trebuie doar să îi furnizați numele. Apoi, dispozitivul poate fi predat copilului pentru a putea începe discuțiile cu familia și prietenii pe care îi aprobați.

4. Adăugarea persoanelor de contact: Pentru a adăuga persoane la lista de persoane de contact aprobate de copil, accesați panoul de control parental Messenger Kids din aplicația principală Facebook. Pentru a ajunge acolo, faceți clic pe „Mai multe” în colțul din dreapta jos al principalei aplicații Facebook și faceți clic pe „Messenger Kids” din secțiunea Explorare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.