Maserati își poate dezvălui prima mașină hibridă pe 21 aprilie

Maserati poate fi aproape de a-și trage mașinile în era electrificată. O sursă Automotive News Europe spune că marca deținută de Fiat Chrysler își va dezvălui primul hibrid, o versiune a berlinei Ghibli (mai sus), la Salonul Auto de la Beijing din 21 aprilie. Deși în această etapă nu există multe ecuații, este conceput să fie un hibrid plug-in și astfel să aibă opțiunea să funcționeze complet cu energie electrică pentru întinderi scurte.

Compania nu a confirmat nimic în această etapă. Cu toate acestea, poate reprezenta o oportunitate primordială. Maserati s-a luptat în China, iar vânzările au scăzut cu 27 la sută în 2019. Acest lucru ar putea condimenta lucrurile susținând presiunea guvernului chinez pentru mai multe EV și hibrizi. În această situație, Fiat Chrysler intenționează să electrizeze cel puțin parțial peste 30 de vehicule până în 2022 și face față presiunii regulatorilor pentru a se îndepărta de motoarele cu combustie, în plus, dacă Fiat Chrysler va îndeplini aceste obiective, trebuie să înceapă repede să facă modificări la toate mărcile sale.

Poate că trebuie să așteptăm puțin mai mult pentru modelele electrice pure. Conform celui mai recent plan de afaceri, Maserati va lansa 10 modele noi sau actualizate între 2020 și 2023. Este de așteptat să dezvăluie o mașină sport electrică în mai, în timp ce GranTurismo și GranCabrio vor reveni ca modele doar EV în 2021, respectiv 2022. Indiferent de preferințe, nu există nici o îndoială că linia Maserati este pregătită să se schimbe drastic, iar vehiculele pe benzină nu vor fi mai vedetele spectacolului.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x