LG pregătește noua gamă de televizoare QNED Mini LED 8K

Noile televizoare LG QNED Mini LED vor fi lansate la evenimentul virtual CES 2021, a anunțat gigantul tehnologic sud-coreean. Aceasta va fi prima gamă de televizoare mini-LED orientate către consumator de la LG și va fi disponibilă în diferite dimensiuni și rezoluții de până la 86 inci și respectiv 8K. Noua tehnologie de afișare va combina, de asemenea, punctele cuantice și tehnologiile LG NanoCell și va fi cea mai premium serie de televizoare de la companie disponibilă pentru consumatori, atunci când va fi lansată oficial la CES 2021.

Linia de televizoare folosește tehnologia mini-LED ca sursă de lumină, cu 30.000 de LED-uri minuscule care iluminează afișajul. După cum am menționat, acest lucru se combină cu un strat cu punct cuantic și tehnologia proprietară NanoCell a companiei, pentru ceea ce LG promite că va fi o experiență de vizionare premium care depășește ceea ce este capabilă tehnologia OLED.

Un total de zece variante vor fi introduse în gama de televizoare QNED, cu rezoluții variind de la Ultra-HD la 8K și dimensiuni de până la 86 inci. LG afirmă, de asemenea, că gama TV va suporta rate de reîmprospătare de până la 120Hz, va avea până la 2.500 de zone de estompare locale și va suporta redarea video HDR. 

Este demn de remarcat faptul că LG încă poziționează televizoarele OLED drept cele mai premium produse TV, ceea ce înseamnă că noile televizoare QNED Mini LED vor fi mai ieftine, deși nu știm cât de mult în acest moment. 

LG spune că va lansa un total de 10 noi modele 4K și 8K, cu dimensiuni de ecran de până la 86 inci. Probabil, vom afla mai multe despre modele individuale la evenimentul CES 2021, care începe pe 11 ianuarie și poate fi accesat online.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x