Kodi download Xbox One

Media player-ul Kodi este disponibil acum pentru download pe Xbox One

Kodi, media player-ul care a sosit pe Xbox One în această săptămână, este acum disponibilă pentru descărcare. Se observă că aplicația Xbox One este încă în curs de dezvoltare și nu are mai multe caracteristici importante, cum ar fi accesul la dispozitive de stocare externe sau la unitatea Blu-ray a echipamentului Xbox One.

Nu se spune când fiecare caracteristică a acestei aplicații va face drumul spre versiunea Xbox One, dar dezvoltatorii se străduiesc să facă aplicația să atingă standardul obișnuit.

Kodi este cel mai bine cunoscut pentru add-on-urile sale terțe, dintre care multe permit utilizatorilor să strecoare conținut piratat pe orice dispozitiv care va rula software-ul. Aplicația nu susține pirateria, dar este, fără îndoială, unul dintre motivele pentru care media player-ul a atins aceeași atenție ca și în ultimii ani.

Dacă sunteți dispus să încercați aplicația timpurie alfa, este disponibilă în magazinul Xbox One. Dacă nu, puteți folosi întotdeauna Xbox One încorporat în Media Player sau utilizați aplicația populară Plex (versiunea gratuită vă permite să redați propriile fișiere). De asemenea, puteți să redirecționați fluxul pe Xbox One cu aplicația VLC.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.