iPhone 14 Pro apare online în noi randări

Următoarea linie iPhone 14 a Apple este în discuții în ultima vreme. De data aceasta, iPhone 14 Pro este de așteptat să aducă un design cu două orificii și elemente interne îmbunătățite. Cu câteva zile în urmă, am văzut randările CAD ale modelului Pro care ne-au dat o idee despre designul său față și spate. Acum, oamenii de la Pigtou au împărtășit online conceptul smartphone-ului în noi randări.

iPhone 14 Pro apare în culoarea aurie superbă

Randările arată toate profilurile smartphone-ului. iPhone 14 Pro are un design zvonit cu două perforații, cu rame subțiri pe toate părțile. Are același modul de cameră asemănător iPhone 13 în spate, cu mai multe lentile. Are și logo-ul Apple poziționat în centru.

Dispozitivul are pe lateral un balansoar de volum, un glisor de alertă și tava pentru cartela SIM pe coloana stângă, având în același timp butonul de pornire în partea dreaptă. În partea de jos, smartphone-ul are o grilă pentru difuzor, un port pentru fulger și un microfon.

iPhone 14 Pro auriu

În afară de aceasta, unele dintre specificațiile iPhone 14 Pro au fost prezentate mai devreme. O scurgere de informații a dezvăluit că smartphone-ul ar putea avea o cameră principală principală de 48 MP. În plus, se spune că are 8 GB de RAM. Dispozitivul poate veni și cu zvonurile avansate ale satelitului. Cu toate acestea, există șanse foarte mici de a face acest lucru.

Dacă vorbim de întreaga gamă, seria iPhone 14 este de așteptat să aibă cele două modele vanilie iPhone 14s și două modele Pro. Potrivit unui analist Apple, doar modelele Pro vor avea afișaj cu două perforații, în timp ce variantele vanilie vor avea panou cu crestătură.

În ceea ce privește lansarea, ar trebui să vedem Apple să organizeze evenimentul de lansare pentru gama iPhone 14 cândva în septembrie sau octombrie anul acesta.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x