Drivere universale Windows

Intel începe să utilizeze Drivere Universale Windows din această lună. Acest lucru permite producătorilor un singur pachet de drivere hardware pentru diferitele versiuni Windows.

Începând cu noiembrie 2018, toate actualizările de drivere pentru produsele Intel pe Windows 10 și Windows Server 2019 sunt „Drivere moderne Windows”, așa cum Intel numește driverele universale Windows.

Aceste drivere Windows Modern au câteva caracteristici minunate, inclusiv suport pentru câteva jocuri noi și suport suplimentar pentru reglarea automată a setărilor jocului pentru un număr de jocuri vechi.

Este primul driver care va fi livrat de Intel, iar faptul că acesta este etichetat ca un driver universal înseamnă pur și simplu că funcționează în toate tipurile de dispozitive, similar cu modul în care aplicațiile universale rulează pe toate dispozitivele.

„Microsoft a anunțat sosirea de drivere universale Windows  pentru Windows Build în 2018 și prezintă formatul cerut de la Windows Update 10 octombrie 2018, fie versiunea 1809. Potrivit Microsoft, avantajul pentru producătorii care le furnizează este un singur pachet cu drivere pentru diferitele variante pentru Windows 10 cum ar fi Windows 10, Windows 10 IoT și OS pentru Xbox One”. (sursa)

Driverele sunt versiunea v25.20.100.6444 și funcționează cu soluțiile grafice integrate ale Intel pe dispozitivele Windows 10 (64-bit) care rulează actualizarea Fall Creators sau mai nou.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.