De necrezut cât costă o înlocuire a ecranului pliabil Galaxy Z Flip

Samsung a dezvăluit planurile pentru un serviciu de înlocuire a ecranului Galaxy Z Flip în stil Fold, după ce s-a arătat că ecranul de sticlă al dispozitivului pliabil se zgârie la fel de ușor ca plasticul.

Samsung a prezentat recent noua generație de smartphone-uri Galaxy S20 împreună cu cel de-al doilea smartphone pliabil, Galaxy Z Flip. Este de fapt primul telefon pliabil cu un strat de sticlă flexibil deasupra afișajului OLED. Există încă un strat de plastic deasupra sticlei pentru a ajuta la protejarea ecranului, dar telefonul folosește într-adevăr o sticlă flexibilă pentru prima dată în orice smartphone disponibil comercial. Pe de o parte, înseamnă că ecranul arată mai bine și se simte mai bine decât alte afișaje pliabile. Pe de altă parte, este foarte scump.

Dacă îți cumperi Galaxy Z Flip înainte de sfârșitul anului de la un retailer autorizat, Samsung oferă o înlocuire a ecranului unic pentru 119 dolari (~530 lei). Aceasta este de fapt o valoare grozavă – de fapt, este mai mică decât taxele Apple pentru a înlocui ecranele de pe unele modele de iPhone. 

Însă, așa cum s-a întâmplat pentru Galaxy Fold, Samsung va oferi o înlocuire a ecranului o singură dată, la un preț redus. După aceea, veți dori cu siguranță să fiți mai atenți cu smartphone-ul dvs. pliabil. Conform unei noi pagini de asistență pe site-ul Samsung, înlocuirile de ecran ulterioare vor costa de fiecare dată 499 dolari (~2.200 lei). Aceasta este o cifră uriașă când ai cheltuit deja 7.000 de lei pe telefon, deși ar putea fi cu siguranță mai rău.

Concluzia este că, dacă cumpărați un Galaxy Z Flip, veți dori să fiți extrem de atenți cu telefonul. Testele preliminare sugerează deja că afișarea pliabilă ar putea avea unele probleme de durabilitate, așa că rețineți acest lucru înainte de a decide să scoateți din buzunar 7.000 de lei.

Citește și despre: Brățara cu ultrasunete care blochează microfoanele din jurul tău

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x