Încărcător rapid cu două porturi de 100W va fi lansat în curând de OnePlus

OnePlus se pregătește să lanseze un încărcător rapid cu port dublu de 100 W sub marca lor. Produsul a fost confirmat oficial pentru piața chineză și este posibil sau nu să vedem lansarea produsului pe piețele globale.

Caracteristici încărcător rapid 100W OnePlus cu două porturi

OnePlus va introduce pentru prima dată un încărcător rapid (super blitz) cu două porturi de 100 W. Acest încărcător oferă încărcare rapidă PD de până la 65 W. Există zvonuri că noul încărcător Oneplus folosește un design dublu de interfață USB-A + Type-C. Datorită acestui aspect, încărcătorul poate folosi simultan ambele porturi. Gadgetul acceptă, de asemenea, versiunea de longevitate a încărcării super flash de 100 W. În plus, are un mecanism de încărcare rapidă PD de 65 W.

Puteți folosi încărcătorul pentru a încărca aproape toate dispozitivele compatibile, cum ar fi laptopuri, TWS și smartphone-uri. Mai mult, există și rapoarte care susțin că acest încărcător este lansat ținând cont de viitoarele smartphone-uri OnePlus 11. După cum se spune că OnePlus 11 are o baterie de 5000 mAh cu suport pentru versiunea de longevitate a încărcării rapide de 100 W. Potrivit afirmațiilor oficiale, încărcătorul și alimentarea dispozitivului la 100% în doar 25 de minute și până la 50% în doar 10 minute.

OnePlus 11

În plus, OnePlus 11 va fi primul telefon de pe piață care va sprijini protecția la încărcare pe termen lung și accelerarea încărcării bateriei învechite. Prin 13 senzori și un cip de gestionare a bateriei proiectat special, oferă, de asemenea, detectarea în timp real a stării bateriei. Încărcarea telefoanelor mobile a devenit mai rapidă decât înainte, potrivit Li Jie, președintele OnePlus China. Procesul de încărcare ar trebui să fie sigur și robust.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x