Huawei Watch D – specificații și preț

Gigantul chinez Huawei și-a oficializat primul său pliabil vertical, Huawei P50 Pocket, precum și primii ochelari cu HarmonyOS, sistemul de operare propriu al companiei. Ca al treilea produs extraordinar, a lansat Huawei Watch D, primul ceas inteligent Huawei capabil să măsoare tensiunea arterială.

Huawei Watch D specificații și caracteristici

Huawei Watch D are un ecran tactil color AMOLED de 1,64 inch cu rezoluție de 456×280 pixeli și o densitate de pixeli de 326 ppi. Acest ceas inteligent este realizat dintr-o carcasă din aliaj de aluminiu și este compatibil cu HarmonyOS 2 și versiuni ulterioare, Android 6.0 și iOS 9.0. Watch D oferă peste 70 de moduri sport, cu o durată de viață a bateriei de până la 7 zile în modul smart tipic.

Huawei Watch D caracteristici

În ceea ce privește senzorii, Huawei Watch D este capabil să măsoare tensiunea arterială și oxigenul, să monitorizeze ritmul cardiac, să colecteze ECG, să urmărească somnul, să ofere antrenament de respirație și să monitorizeze temperatura corpului.

Pentru ECG, Watch D se bazează pe tehnologia TruSeen 5.0+, care utilizează opt senzori fotoelectrici circulari și o pereche de surse luminoase cu o lentilă curbată din sticlă safir și electrozi ECG acoperiți cu PVD pentru a filtra interferențele și a obține rezultate precise.

Alți senzori includ inerția pe 6 axe (senzor de accelerație și senzor giroscop). „Acest dispozitiv de purtare vine cu suport pentru peste 70 de exerciții, inclusiv fotbal, gimnastică, alergare, haltere, yoga și multe altele”, a spus Huawei.

Alte caracteristici ale Huawei Watch D includ mementouri pentru mesaje, asistent vocal și ceas cu alarmă. Acest ceas inteligent este certificat IP68 pentru rezistență la stropire împotriva prafului și apei. Ceasul are, de asemenea, o baterie de 451 mAh și suport pentru încărcare wireless. Este nevoie de aproximativ 2,5 ore pentru a se încărca complet. 

Pentru conectivitate, acest dispozitiv purtabil folosește Bluetooth v5.1, dimensiunile sale sunt 51 x 38 x 13,6 mm și cântărește 40,9 grame (fără curea). Curelele Watch D sunt fabricate din cauciuc fluor și vin în dimensiuni medii și mari. Prima are 11,8 cm lungime, iar cea din urmă are 13,3 cm lungime.

Preț și disponibilitate

Huawei Watch D este disponibil la 2988 de yuani (2052 lei), iar prețul inițial este de 2888 de yuani (1983 lei). Smartwatch-ul vine în culori precum negru și titan. Ceasul este disponibil numai pentru consumatorii din China, dar s-ar putea extinde în curând la consumatorii globali.

Caracteristici de top Huawei Watch D

  • Display: ecran AMOLED de 1,64 inchi
  • Rezoluția ecranului: 280 X 456 pixeli
  • Frecvența Bluetooth: 2.4G
  • Sistem de operare: HarmonyOS
  • Material: carcasa din aliaj de aluminiu
  • Baterie: 451 mAh
  • Interfață de încărcare: încărcare fără fir
  • Conectivitate: Bluetooth 5.1
  • Asistent de informații : memento de mesaje, asistent vocal, ceas cu alarmă, temporizator.
0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x