Huawei lansează Vision X65, primul său televizor OLED cu rata de actualizare de 120Hz

Huawei tocmai a anunțat primul său televizor OLED, numit Vision X65. Acesta folosește un panou OLED de 65 inch cu o rată de reîmprospătare de 120Hz. Televizorul în sine este ultra-subțire, cu o grosime de doar 24,99 mm.

Desigur, HDR este de asemenea pe lista de funcții, iar Huawei spune că poate merge până la 1.000 de nits luminozitate maximă, potrivit companiei, fiind cel mai mare afișaj de pe piață care trece certificarea germană TUV Rheinland pentru protecția ochilor.

În departamentul audio, Huawei Vision X65 este echipat cu un număr de 14 boxe cu ieșire de 75W, care vine cu 5.1 canale și un câmp de sunet inteligent 3D distribuit. Smart TV-ul poate detecta, de asemenea, structura spațială prin emiterea de unde sonore, permițându-i să stabilească un model virtual de câmp de sunet pentru a oferi o experiență sonoră de înaltă calitate.

De asemenea, Huawei introduce o nouă cameră pop-up pe Vision X65 pentru apeluri video și controale de gesturi. Acesta cuprinde o cameră ultra-largă de 24MP cu unghi larg, alimentată de cipul HiSilicon Hi83559, care oferă suport AI pentru recunoașterea gesturilor.

Când vorbim despre cipuri, nu putem rata faptul că cipul personalizat Honghu 898 din interior este optimizat special pentru ecrane OLED care îmbunătățesc calitatea imaginii folosind algoritmi AI. Se întâmplă cu 6 GB RAM și 128 GB stocare.

În ceea ce privește porturile I / O, X65 vine cu patru porturi HDMI 2.0, intrare S / PDIF, HDMI-ARC, două USB 3.0 și un port Ethernet. Televizorul cântărește 30 de kilograme cu baza atașată.

Precomenzile Huawei Vision sunt deja deschise în China. Pe piața chineză, televiziunea este oferită la un preț de 24.999 de yuani sau aproximativ 3200 de euro. Momentan, Huawei nu are în plan să comercializeze acest smart TV în Europa. Ce părere aveți despre Vision X65? Așteptăm părerea ta în comentarii.

Citește și despre: Cum să vedeți parolele salvate în Chrome pentru Android

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x