Huawei va lansa noul modul de încărcare rapidă pentru mașini electrice

Huawei este implicat într-o serie de industrii care includ smartphone-uri, telecomunicații și chiar televizoare inteligente. Câteva zile în urmă, compania a anunțat lansarea unui nou modul de încărcare rapidă Huawei HiCharger DC pe 24 aprilie, potrivit news18a.com.

Acest nou modul de încărcare va fi utilizat ca soluție de infrastructură de încărcare a energiei în cooperare cu o serie de departamente electrice din China, cum ar fi Grid (Beijing) și Xingxing Charging (Changzhou), Nanwang Electric (Shenzhen), China Merchants Sanyou (Beijing), Zhuhai Titan (Zhuhai) și Dalian Robinson (Dalian) și altele.

Lansarea modulului de încărcare rapidă HiCharger DC va marca oficial intrarea Huawei în domeniul soluțiilor de încărcare. Gama de produse energetice a companiei va acoperi patru domenii, și anume energia centrelor de date, energia comunicațiilor, fotovoltaică inteligentă și electrică inteligentă.

Din această cauză, divizia electrică inteligentă Huawei se angajează să creeze soluții de electrificare automobilistică de înaltă calitate, oferind componente precum încărcarea și alimentarea cu energie electrică, controlul electronic și gestionarea bateriei.

Dacă Huawei continuă să prospere în noile soluții de încărcare, cum ar fi viitorul modul de încărcare rapidă HiCharger DC, acesta ar putea deveni unul dintre principalii furnizori de soluții inteligente de încărcare a mașinilor în câțiva ani de acum încolo, cel puțin în țara de origine din China.

Citește și: Oppo Ace 2 are cea mai rapidă încărcare wireless în lume

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x