Huawei P50 Pro Plus apare în primele randări

Huawei a lucrat la următoarea generație de smartphone-uri emblematice din următoarea serie P – gama Huawei P50. Recent, s-au scurs redări 3D ale smartphone-urilor Huawei P50 și P50 Pro. Acum apar primele randări pentru Huawei P50 Pro Plus cu ajutorul creatorului HoiINDI.

Aceste randări includ un sistem mare de cameră pe partea din spate, împreună cu perforatorul din partea superioară a centrului, precum și un afișaj de margine curbat. Are un design similar cu celelalte telefoane din gama P50 cu un modul de cameră în formă de pilulă.

Se pare că Huawei P50 Pro Plus vine cu o configurație penta-camera pe spate care include un obiectiv periscop și un obiectiv mai mic într-un cerc și o cameră triplă configurată în celălalt cerc împreună cu un alt senzor.

Nu putem spune dacă acesta este designul final, dar are sens. Huawei introduce un design interesant care nu a fost folosit.

Imaginile arată că smartphone-ul va veni cu un afișaj de cascadă. Este diferit de Huawei P50 Pro cu ecranul său mai curbat. Nu este clar dacă Huawei va merge pe mâna LG sau Samsung pentru afișaje. Dacă nu, există întotdeauna BOE sau alți furnizori interni. Provocarea mai mare va fi chipset-urile Kirin 9000 de care Huawei are nevoie. Să așteptăm și să vedem.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x