Huawei Nova 8 SE: Specificații scurse care dezvăluie o încărcare rapidă de 66W

Săptămâna trecută, se zvonea că Huawei avea planuri să lanseze în curând seria Nova 8 și se pare că Nova 8 SE  ar putea fi inclus în acea lansare. Surse au dezvăluit redări și câteva specificații ale telefonului mai devreme astăzi, plus afirmația că va fi lansat în curând.

Potrivit Digital Chat Station, Nova 8 SE va fi echipat cu chipset-ul Dimensity 720 sau chipset-ul Dimensity 800, sugerând că vor exista două variante ale dispozitivului. 

De asemenea, este de așteptat un display OLED Full HD + 60Hz de 6,53 inci, o baterie de 3800 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 66 W. Pentru camere, va exista o cameră foto spate (64MP + 8MP + 2MP + 2MP) și o singură cameră frontală (16MP). Nu este clar dacă dispozitivul are un cititor de amprente sub ecran. 

Principala diferență între Huawei Nova 8 SE și predecesorul său va fi, de asemenea, caroseria – noul telefon ar trebui să fie mai ușor și mai subțire, zvonurile spunând că va avea doar 7,46 mm și va cântări 178 grame.

În afară de aceasta, randările telefonului arată un design diferit de Nova 7 SE. În locul camerei frontale cu găuri perforate și a camerelor din spate aliniate vertical, Nova 8 SE are o cameră frontală cu perforare lacrimă și camera foto quad din spate într-un bloc pătrat. În afară de asta, nu pare să se fi schimbat prea multe.

Citește și despre: Xiaomi Mi 11 va fi lansat în ianuarie 2021

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x