Huawei Mate X2 din piele este uimitor dar nu este pentru noi

Huawei tocmai a lansat versiunea „Plain Leather Collectors” a telefonului pliabil Mate X2 în China. Ediția de colecție Huawei Mate X2 din piele simplă este cu adevărat minunată dar, momentan, nu par să existe planuri pentru un debut european al acesteia.

Huawei Mate X2 din piele este superb, dar piperat la preț

Smartphone-ul Mate X2 a fost lansat în China la începutul acestui an ca al treilea smartphone pliabil al gigantului tehnologic chinez. Luna trecută, compania a lansat ediția Plan Leather a aceluiași telefon în China.

Acum, după mai mult de o lună de așteptare, Huawei Mate X2 din piele este disponibil pentru cumpărare în China. Dispozitivul are un preț de 19.699 de yuani, care se transformă aproximativ la 2.734 de euro. Cu toate că arată uimitor, telefonul este totuși destul de scump.

Editia de colectie Huawei Mate X2 din piele

Modelul din piele simplă HUAWEI Mate X2 Collection Edition vine în trei culori: negru, alb și roșu. Tehnologia și cultura sunt îmbinate armonios. Colecția are o estetică bună și evidențiază moștenirea culturală.

Huawei Mate X2 specificații

Smartphone-ul dispune de un ecran OLED de 6,45 inch, 90 Hz, cu un decupaj în formă de pastilă, care găzduiește o singură cameră frontală de 16 MP. Ecranul pliabil este un panou OLED de 8 inch și are, de asemenea, o rată de refresh de 90 Hz.

Interesant este că dispozitivul este alimentat de chipset-ul Kirin 9000 al companiei, care acceptă conectivitate 5G. De când SUA au impus sancțiuni Huawei, compania nu a putut lansa un smartphone cu suport pentru conectivitate 5G.

Se spune că ecranul exterior folosește material din sticlă nanocristalină care crește rezistența la cădere de cinci ori. În ceea ce privește memoria, dispozitivul este echipat cu 12 GB RAM și 512 GB memorie internă.

În sectorul fotografic, există o configurație cu patru lentile care include un senzor principal de 50 MP, un obiectiv ultra-wide de 16 MP, un teleobiectiv de 12 MP și un obiectiv periscop de 8 MP.

De asemenea, compania susține că cele mai multe dintre primele 200 de aplicații din Huawei App Market au fost optimizate pentru utilizare pe ecrane mari.

Ediția de colecție Huawei Mate X2 vine cu interfața EMUI 11 a companiei, bazată pe sistemul de operare HarmonyOS 2.0. Smartphone-ul este alimentat de o baterie de 4.500 mAh și acceptă tehnologia de încărcare rapidă de 55 W.

Sursa (în chineză)

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x