Huawei anunță CableFree, o nouă descoperire a tehnologiei antenei 5G

Huawei a anunțat recent o nouă descoperire în domeniul său de rețea 5G. Compania a prezentat CableFree, care este un nou design de antenă pentru stațiile sale de bază 5G. Această nouă tehnologie va permite antenelor stațiilor de bază să se îmbunătățească semnificativ în mai multe capabilități cheie, inclusiv – integrare, eficiența radiațiilor și capacitatea de alimentare.

Tehnologia CableFree depășește designul actual al antenei 5G pentru rețelele mobile și îmbunătățește performanțele antenei, respectând cerințele de construcție 5G.

CableFree oferă o serie de tehnologii și tehnici de ultimă oră, inclusiv alimentarea fără cabluri și schimbătoarele de fază integrate. Acest lucru produce o creștere distinctă a integrării Antena, îmbunătățind tangibil performanțele antenei.

Gigantul tehnologic chinez detaliază faptul că CableFree a fost aplicat antenelor Huawei Munich Pro, Golden Mini și seria London Pro, precum și produselor MIMO Massive 32T32R, ajutând clienții să implementeze rapid rețele de înaltă calitate 5G.

„Antenele sunt cruciale pentru rețelele 5G. Performanța și integrarea superioară sunt principalele tendințe de inovare a antenelor în era 5G. CableFree rupe gâtul de design al antenei, reprezentând o tendință inevitabilă a industriei de antene.” a declarat Zhang Jiayi, președintele unității de afaceri antene Huawei.

Huawei inovează întotdeauna pe baza cerințelor clienților pentru rețelele țintă 5G pentru a ajuta clienții să construiască rețele eficiente și performante și să obțină succesul afacerilor în era 5G.” a adăugat Jiayi.

CableFree vine cu următoarele avantaje:

  1. Acoperire de bandă înaltă pentru 5G.
  2. Putere de ieșire mai mare pentru a facilita aplicațiile 5G multi-band și multicanal.
  3. Greutatea antenei redusă pentru a facilita instalarea.
  4. Performanță PIM mai bună.

Verifică detaliile aici .

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x