HTC U11 Life

HTC U11 Life este primul telefon HTC care obține actualizare la Android Pie

Android 9 Pie ajunge la HTC U11 Life, potrivit Ubergizmo. Este primul telefon HTC care primește actualizare la noul sistem de operare Android. Până acum doar câțiva producători au început să lanseze actualizarea Android Pie pentru dispozitive compatibile . Unele nume mari cum ar fi Samsung încă lipsesc din listă, însă compania respectivă rulează un program beta acum înainte de lansarea pentru Galaxy S9 în ianuarie.

HTC U11 Life a fost lansat anul trecut cu Android Nougat, dar a primit rapid o actualizare la Android Oreo. La doar câteva luni după ce a fost lansat Android Pie, HTC lansează ultima versiune a sistemului de operare mobil pentru acest telefon. A bătut chiar și HTC U12 Plus, care este cel mai nou smartphone al companiei.

HTC are și alte smartphone-uri în gama sa, care sunt, de asemenea, compatibile cu Android 9 Pie. Compania încă nu a dezvăluit exact când aceste dispozitive vor primi această actualizare. Acum că a lansat Pie pentru HTC U11 Life, arată că procesul este în curs de desfășurare și că nu poate fi cu mult înainte ca aceste dispozitive să primească și actualizarea.

Celelalte telefoane ale companiei care sunt setate să primească actualizarea sunt HTC U11, U11 Plus și U12 Plus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.