Horoscop 9 Decembrie 2022 pentru toate zodiile

Horoscop 9 Decembrie 2022 pentru toate zodiile. Horoscopul pentru vineri, 9 decembrie 2022 promite o zi bună pentru a vă concentra pe vise și obiective. Acesta este momentul perfect pentru a vă asculta intuiția și pentru a merge mai departe. Puteți profita de această zi, pentru că este rară și prețioasă.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Berbec

Berbec, dacă îți lipsește un plan de acțiune în această dimineață, neliniștea poate duce la greșeli. Cel mai bine este să urmăriți gesturile sau cuvintele nepăsătoare. Dacă ai prea multe lucruri de gestionat, nu vei avea timp să te concentrezi. Cel mai bine ar fi să reflectați asupra dvs. și să urmăriți să vă dați seama de ce aveți nevoie sau ce doriți cu adevărat, deoarece ratarea obiectivului este o posibilitate reală. Dacă puteți menține lucrurile moderate, acesta poate fi un moment pentru câteva idei noi interesante. S-ar putea să recunoașteți domenii din viața voastră care au nevoie de îmbunătățire sau îmbunătățire.

Tot astăzi, Venus își începe tranzitul prin a zecea casă solară a carierei și reputației. Acest ciclu, care va dura până pe 2 ianuarie, vă va ajuta să găsiți mai multă plăcere în munca sau responsabilitățile dvs. Sunteți într-un moment ideal pentru a vă rafina sau revizui obiectivele și vă puteți înmuia sau îmbunătăți reputația în săptămânile următoare. Există un sentiment general de armonie și cooperare în jurul tău care îți permite, cel puțin, să lucrezi în pace.

Oportunitățile sociale pot apărea prin relații profesionale sau de afaceri. Alternativ, acesta poate fi un moment în care proiectați o imagine mai caldă sau o energie mai atrăgătoare pentru lume. Feedback-ul este în general pozitiv și atragi mai multe situații care sunt ca tine și ți-ai putea înmuia sau îmbunătăți reputația în săptămânile următoare.

Există un sentiment general de armonie și cooperare în jurul tău care îți permite, cel puțin, să lucrezi în pace. Oportunitățile sociale pot apărea prin relații profesionale sau de afaceri. Alternativ, acesta poate fi un moment în care proiectați o imagine mai caldă sau o energie mai atrăgătoare pentru lume.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Taur

Taur, tranzitele din primele zile tind să ducă la judecată greșită, dragă Taur, dar sunt bune pentru gândire. Luați în considerare că așteptările nerealiste vă vor face un deserviciu. Ai grijă să nu treci peste bord, să urmărești ceva ce s-ar putea să nu-ți dorești cu adevărat. Cu o conștientizare sporită de sine, s-ar putea să descoperi zone din viața ta care au nevoie de îmbunătățire sau de o atenție specială. Poate apărea un nou aspect. Tulburările stârnite astăzi pot oferi indicii despre ceea ce poate lipsi din viața ta.

Cu toate acestea, poate fi mai bine pentru tine să eviți să te concentrezi prea mult pe ceva. Tot astăzi, Venus intră într-un nou semn. Până pe 2 ianuarie sunt favorizate învățarea, publicarea și comunicarea, iar magnetismul tău personal este ridicat. Îți vei deschide ochii către noi hobby-uri și proiecte interesante. Pot exista entuziasm, motivație și poate chiar dragoste legate de învățarea sau activitățile online. Acesta este un ciclu pentru a-ți exprima afecțiunile cu încredere și optimism.

Puteți petrece mai mult timp liber învățând și împărtășind idei. Simțul tău de imagine de ansamblu te va ajuta să prosperi și vei simți că îți faci norocul și îți creezi succesul. Acesta este un ciclu pentru a-ți exprima afecțiunile cu încredere și optimism.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Gemeni

Gemeni, s-ar putea să cauți în mod constant mai multă plăcere sau sens devreme, dar trebuie să fii atent la așteptările nerealiste. Tendința este să ținești prea sus sau să vrei lucruri de care nu îți dorești sau nu ai nevoie cu adevărat. Temporar, problemele de relație pot escalada dacă așteptările explodează. Rețineți că alții pot să nu vă înțeleagă clar sau să vă înțeleagă greșit acțiunile sau afecțiunile.

Simțiți-vă dorințele și apreciați-le, dar aveți grijă de cele care sunt prea bruște sau copleșitoare pentru a fi adevărate. Interacțiunile tale pot fi plăcut condimentate sau pot fi o intimitate sporită, cu Venus care se mută în cea de-a opta casă solară pentru o ședere până pe 2 ianuarie. Te poți simți plăcut pasionat de o persoană sau de o idee în săptămânile următoare.

Este un moment fabulos pentru a te cunoaște mai bine pe măsură ce intri în contact cu nevoile și dorințele tale cele mai profunde. În cele din urmă, relațiile vor deveni mai puternice pe măsură ce vă înțelegeți mai bine. Cu bani și dragoste, ești mai strategic și observator decât spontan.

Această perioadă este una dintre cele mai bune pentru a atrage sprijinul de care ai nevoie sau pentru a te bucura în mod deosebit de viața ta intimă, fie cu ceilalți, fie în relația cu tine însuți. În cele din urmă, relațiile vor deveni mai puternice pe măsură ce vă înțelegeți mai bine.

Horoscop zilnic vineri 9 Decembrie 2022 Rac

Rac, în această dimineață este ușor să subliniezi prea mult o situație, ceea ce poate duce la decizii proaste. Puteți gestiona o minte neliniștită cu o rutină variată, conversație sau cunoștință. Găsirea unui mediu fericit între îndeplinirea responsabilităților și satisfacerea dorinței de experiență și entuziasm poate fi dificilă, dar realizabilă cu răbdare și o bună conștientizare de sine. Greșelile făcute acum se datorează probabil așteptărilor umflate și lipsei de previziune, mai ales în relațiile tale sau la locul de muncă.

Promisiunile făcute astăzi pot fi greu de respectat mai târziu. Menținerea lor sub control vă va pune într-o poziție mult mai bună de relaxare. Tot astăzi, Venus se mută în semnul tău opus pentru a rămâne până pe 2 ianuarie. Plăcerea ta față de ceilalți și viața ta socială cresc. Pot exista oportunități de îmbunătățire a relațiilor individuale și sunteți într-o formă excelentă pentru negocieri, sfaturi și acorduri. Ai tendința de a vedea partea mai măgulitoare a unui partener sau a altora, în general.

Armonia va fi o prioritate în următoarele săptămâni. Ești mai politicos și mai dispus să faci compromisuri, bucurându-te de companie mai mult decât de obicei. Poate fi și un moment în care cauți să corectezi dezechilibrele din viața ta și poți dobândi lucruri mai frumoase. Ai tendința de a vedea partea mai măgulitoare a unui partener sau a altora, în general.

Horoscop vineri 9 Decembrie 2022 zodia Leu

Leu, în această dimineață cel mai bine este să-ți reamintești limitele tale obișnuite, cu Venus și Jupiter ciocnând. Circumstanțele par să te încurajeze să le uiți, iar judecata ta poate fi distorsionată. Deciziile bazate pe starea de spirit a momentului este puțin probabil să acționeze în favoarea ta. Există tendința de a face promisiuni greu de respectat sau simple afirmații pe care alții le consideră mai mult decât sunt. Lucrurile pot fi rezolvate, dar pot fi rupte din răsputeri cu tranzitele curente.

A menține lucrurile moderate acum are sens, deși este încă posibil să te relaxezi. Poate doriți să faceți ceva diferit, iar nemulțumirea actuală poate duce la îmbunătățiri semnificative. Ai putea fi destul de norocos să echilibrezi și să te bucuri de rutinele tale zilnice, Venus începând astăzi tranzitul către cea de-a șasea casă solară. Acest ciclu, până pe 2 ianuarie, este puternic pentru armonizarea vieții tale de zi cu zi, inclusiv a mediului de lucru.

Oportunitățile sociale pot apărea din locul de muncă, din rutina zilnică sau din urmărirea obiectivelor de sănătate. Săptămânile următoare pot fi pline de satisfacții pentru că vă faceți mai multă plăcere în organizare și lucru din rutinele tale zilnice sau din urmărirea obiectivelor de sănătate.

Horoscopul zilnic toate zodiile

Horoscop 9 Decembrie 2022 Fecioară

Fecioară, neliniștea de această dimineață te poate determina să cauți noi plăceri sau să faci schimbări și îmbunătățiri. Sau, s-ar putea să vă inducă în rătăcire, așa că aveți grijă de așteptările umflate. Încercați să rămâneți în limitele dvs. obișnuite pentru cele mai bune rezultate. Perspectiva cuiva poate fi instructivă, dar cel mai bine este să evitați să vă lăsați influențați de promisiuni sau să luați lucrurile prea în serios cu tranzitele actuale.

Venus se armonizează astăzi cu semnul tău și este mai confortabil să atragi sau să întărești dragostea. Acest tranzit aduce ușurință, căldură și grație în viața ta și este deosebit de bun pentru puterile tale de atracție. Cauți mai multă plăcere să trăiești în acest ciclu care va dura până pe 2 ianuarie. Creativitate, romantism, copii…

Horoscop 9 Decembrie 2022 Balanță

Balanță, poate fi tentant să asumi prea multe proiecte sau să faci mai multe activități decât poți face față în mod rezonabil în această dimineață. Cu Venus, conducătorul tău planetar, în conflict cu Jupiter, este ușor ca așteptările să explodeze. O măsură bună este să vă întrebați dacă ați fi capabil să faceți aceste lucruri într-o zi normală, când nivelurile de energie și dispozițiile sunt obișnuite.

Având în vedere viitorul tău, s-ar putea să urmărești moderarea astăzi. Altfel, riști să petreci mult timp pe ceva care are puțină greutate. Venus își începe tranzitul către cea de-a patra casă solară astăzi, aducând o dorință mai puternică – și un potențial – de armonie la nivel psihologic sau în viața personală. Veți obține un impuls pentru înțelegerea de sine și rezervele interioare de curaj în săptămânile următoare.

Până pe 2 ianuarie, poți fi mai protector față de oamenii la care ții și sentimentele tale! Este un moment în care ești atent cu inima, puțin mai atent în dragoste și conservator cu banii tăi. Totuși, relațiile cu cei dragi, familia sau oamenii foarte apropiați ar trebui să se îmbunătățească.

Activitățile mai calme, precum gătitul, decorarea și îmbunătățirea atmosferei casei, vă pot beneficia foarte mult. putin mai atent in dragoste si conservator cu banii tai. Totuși, relațiile cu cei dragi, familia sau oamenii foarte apropiați ar trebui să se îmbunătățească.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Scorpion

Scorpion, un tranzit Venus-Jupiter în această dimineață poate duce cu ușurință la sărituri la concluzii sau săriți în situații fără să vă gândiți suficient. Urmăriți impulsivitatea, mai ales cu dragoste și bani. Există tendința de a fi oarecum neglijent sau excesiv de nesăbuit. Ați putea supraprețui ceva dacă nu ești atent. Deși ar trebui să ai grijă să nu accentuezi prea mult o situație, energia zilei te poate împinge să încerci ceva nou sau să descoperi o metodă nouă și îmbunătățită.

Venus intră în sectorul tău de comunicații mai târziu în această seară, până pe 2 ianuarie. Cuvintele tale te pot aduce mai aproape de ceilalți, cel puțin în spirit în săptămânile următoare. Colaborarea poate fi excelentă, iar partajarea sau postarea lucrărilor, participarea la un atelier, promovarea unei cauze sau conectarea cu un nou prieten poate fi o idee bună. Nevoia ta de a-ți împărtăși gândurile și sentimentele crește. Studiile, interesele tale mentale și comunicările au avantaje.

De asemenea, apreciezi mai mult aceste lucruri. Este posibil să primiți vești bune sau să primiți publicitate pozitivă. Armonia cu frații, cunoștințele, colegii de clasă sau chiar vecinii este mai ușoară. Starea ta de spirit este mai pozitivă și te ajută pe toate planurile. Este posibil să primiți vești bune sau să primiți publicitate pozitivă.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Săgetător

Săgetător, în această dimineață s-ar putea să simți o dorință din ce în ce mai mare de a merge mai departe sau de a te bucura de ceva nou sau diferit, dar s-ar putea să ajungi să mergi în cerc pentru moment. Este posibil să aveți intenții bune de a face îmbunătățiri, dar dacă lucrurile nu merg bine, s-ar putea să vă pierdeți rapid interesul.

Încercați să vă moderați așteptările. Acesta nu este cel mai bun moment pentru productivitate, deoarece tendința este de a trece peste bord și de a pierde inspirația mult prea repede. Cel mai bine ar fi să vă reorientați și să vă gândiți la ceea ce lipsește, apoi să vă gândiți să mergeți în propriul ritm pe măsură ce vă propuneți să-l urmăriți. Fii amabil cu tine însuți, relaxându-te astăzi.

Tot astăzi, Venus se mută în sectorul tău de resurse, punerea banilor contează mai bine în săptămânile următoare. Până pe 2 ianuarie, Venus îți crește încrederea în talentele, resursele și abilitățile tale, precum și în capacitatea ta de a atrage resursele potrivite în viața ta. Căutarea ta pentru securitate și confort îți influențează puternic gusturile, stilul și afecțiunile tale. Sunteți mai înclinat să profitați la maximum de situația dvs. actuală și construirea și îmbunătățirea vă interesează cel mai mult.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Capricorn

Capricorn, din cauza unui tranzit Venus-Jupiter, aveți grijă să nu începeți ceva prea repede în această dimineață sau s-ar putea uza în mod similar. Veștile bune sau o exagerare a sentimentelor și abilităților pot duce la angajamente sau promisiuni pe care ulterior le regreti. Distrează-te, dar ai grijă și încearcă să nu-ți comunici sentimentele prea repede.

A dori să progresezi este bine, dar moderația este cheia succesului, chiar dacă vrei să ajungi la stele. Stările de spirit se înmoaie pe măsură ce ziua trece. Tot astăzi, Venus intră în zodia ta în această seară și vei găzdui această planetă plăcută până pe 2 ianuarie. Cu acest tranzit, ești mai expresiv și mai sigur de afecțiunile tale. Oamenii vă apreciază stilul și trăsăturile de personalitate care vă vin în mod natural.

Dai vibrații bune și le primești la rândul tău! De asemenea, sunt câteva săptămâni bune pentru chestiuni legate de carieră și reputație. Dezvolti o mai bună acceptare de sine și te simți mai confortabil în propria ta piele.

Horoscop 9 Decembrie 2022 Vărsător

Vărsător, ai tendința să exagerezi sau să-ți împingi limitele devreme în cursul zilei. Ești mai sensibil la lucruri care par plictisitoare sau lipsite de sens, care pot provoca o oarecare anxietate. Deși cu siguranță poți folosi această energie pentru a face schimbări, în acest moment s-ar putea să duci lucrurile la extrem și cel mai bine este să o iei ușor și să te moderezi.

Dacă intenționați să amânați deciziile, acum este un moment bun pentru a vă folosi imaginația și a lua în considerare noi posibilități. Tot astăzi, Venus își începe tranzitul prin casa a XII-a solară în această seară, unde va influența până pe 2 ianuarie. S-ar putea să tânjiți după mai mult sens în viața voastră amoroasă, dacă acesta lipsește, sau s-ar putea să nu fiți sigur de sentimentele voastre în acest moment.

Privirea înapoi înainte de a merge înainte are cel mai mult sens și este o bună utilizare a acestui ciclu. Poate fi un moment mai liniștit sau privat pentru relațiile romantice și poate fi, de asemenea, un moment în care îți faci o plăcere deosebită în viața ta privată. Analizarea experiențelor recente poate fi un proces plin de satisfacții. Ești mai în contact cu compasiunea ta, care te poate atrage către oameni care au nevoie de ajutor. Beneficiile pot veni din eforturile din culise.

Zodiac 9 Decembrie 2022 zodia Pești

Pești, la începutul zilei, tendința este de a face prea multe sau de a vorbi prea repede, ceea ce duce la mici probleme. Jupiter în semnul tău o provoacă pe Venus, făcându-te să vrei mai mult de la viața ta. Luați în considerare că, chiar dacă obțineți ceea ce doriți, este posibil să nu vă satisfacă dacă nu sunteți în contact cu nevoile dvs. reale. Urmăriți azi actele erupții, cu scopul de a evita orice exagerare. Autocontrolul și răbdarea pot salva unele situații și s-ar putea să te distrezi experimentând noi senzații sau descoperind plăceri necunoscute.

Tot astăzi, Venus va intra în a unsprezecea ta casă solară în această seară pentru un sejur până pe 2 ianuarie, iar în săptămânile următoare vei fi mai receptiv. Alții se vor bucura în special de compania ta, comentariile si sfaturile voastre. Veți fi mai popular și într-o poziție bună pentru a intra în legătură cu oameni cu gânduri similare. Prietenii pot aduce mai multă distracție în viața ta, poate pentru că sunt mai receptivi sau mai disponibili. La un alt nivel, s-ar putea să găsiți mai multă plăcere în a veni cu noi planuri, idei și obiective pentru activități mai împlinite și mai fericite.

Este un moment bun pentru a crea relații, a experimenta și a explora și cu siguranță vei afla mai multe despre gusturile și nevoile tale. Vei avea o relație mai sănătoasă cu nevoia ta de distracție, bucurie și prietenie în săptămânile următoare. Prietenii pot aduce mai multă distracție în viața ta, poate pentru că sunt mai receptivi sau mai disponibili. La un alt nivel, s-ar putea să găsiți mai multă plăcere în a veni cu noi planuri, idei și obiective pentru activități mai împlinite și mai fericite.

Horoscop Chinezesc 9 Decembrie 2022

Maimuța este animalul bestiarului chinez care introduce condițiile de mobilitate în diferite domenii. Are ușurința de a schimba punctele de vedere fără a pune întrebări. El poate decide asupra unei opțiuni sau a unei direcții și poate măsura rapid avantajele păstrării sau nu a opțiunii inițiale alese pentru a trece la altceva. Îi place să călătorească sau măcar să schimbe locul în mod regulat atunci când nu se simte confortabil pe un anumit teritoriu.

Cuvântul lui este impecabil și real. Franc, se exprimă cu acuratețe și nu ezită să spună ceea ce trebuie afirmat cu fermitate. Îl putem învinovăți pentru lipsa lui de empatieîn relația cu ceilalți și latura lui distanțată sau rece. Noțiunile de dreptate și respect pentru ordine sunt esențiale pentru ca el să se simtă pe deplin în largul lui. Fantezia și surpriza nu fac parte din modelul său de funcționare. Preferă să anticipeze și să decidă decât să se lase într-un flux incert. Un manager bun, putem conta cu ușurință pe el pentru a ne asigura că conturile sunt ținute corect.

Asociată cu energia de foc Yang, Maimuța de Foc luminează situațiile cu pragmatism . Chiar și în fața dificultăților, el păstrează un optimism și o bucurie de a trăi. Instinctul îi permite să perceapă rapid cadrul în care se va simți pe deplin în largul său. Apreciem capacitatea lui de a netezi lucrurile . Cu toate acestea, se va asigura că demonstrează adaptabilitate și nu se ține de puncte de vedere fixe.

  • Culorile Maimuței de Foc: culorile Metal (alb, gri, argintiu, auriu, cupru), Apa (albastru marin, negru) și Pământ (bej, galben, portocaliu, nisip, ocru) asociate cu Focul (roșu, violet, roz, fucsia).
  • Aliații Maimuței pentru a-și califica strategia: Șobolanul și Dragonul.
  • Aliații Maimuței pentru a-și pune în aplicare strategia: Cocoșul și Câinele.
  • Animalul care o provoacă pe Maimuță: Tigrul.
  • Animalul care liniștește Maimuța: Șarpele.

Mesajul zilei de vineri

Sursa 1, Sursa 2

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x