Honor Magic V, primul telefon pliabil al mărcii anunțat oficial

Honor s-a desprins de la Huawei la începutul anului și a devenit un brand independent. În 2021, marca a lansat pe piață mai multe dispozitive premium, iar astăzi a anunțat primul telefon pliabil numit Honor Magic V. Până acum telefonul a fost numit Honor Magic Fold prin zvonuri.

Nu se știe dacă va fi un stil de tabletă pliabilă sau dacă va fi un telefon „clapetă”, deoarece imaginea pe care a distribuit-o este destul de misterioasă. Este greu de spus din această imagine dacă noul produs va fi similar cu Samsung Galaxy Z Fold sau Galaxy Z Flip.

După cum notează afișul, Honor Magic V va avea hardware de vârf. Ne așteptăm să includă noul cip Snapdragon 8 Gen 1 al Qualcomm, deoarece Qualcomm a enumerat Honor ca unul dintre primii producători OEM care au folosit noul cip. Cu toate acestea, aceasta este o simplă speculație, deoarece Honor nu a dezvăluit nicio informație despre hardware-ul dispozitivului.

Imaginea teaser oferă, de asemenea, o privire atentă asupra balamalei și marginilor plate ale Honor Magic V, dar nu dezvăluie prea multe despre dispozitiv. Într-un comunicat de presă care însoțește imaginea teaser, Honor notează că noul telefon pliabil va ajunge în curând pe piața chineză. Dar compania nu menționează nimic despre disponibilitatea internațională. Ne așteptăm să aflăm mai multe despre dispozitiv în zilele premergătoare lansării.

Honor Magic V se va alătura în curând listei tot mai mari de piese pliabile de la producătorii chinezi. Va concura cu Find N lansat recent de OPPO, Xiaomi Mi MIX Fold, Huawei Mate X2 și viitorul Huawei P50 Pocket. Probabil că va avea un preț agresiv pentru a reduce produsele pliabile emblematice de la Samsung.

Probabil că Honor Magic V va fi dezvăluit oficial în ianuarie. Anterior a fost raportat că telefonul va primi un afișaj intern de 8 inch și un afișaj extern de 6,5 inch. Ecranele vor fi furnizate de companiile chineze BOE și Visionox.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x