HBO vine la YouTube TV în această primăvară

WarnerMedia și YouTube TV au încheiat un acord de distribuție care va extinde drepturile de transport ale hub-ului video deținute de Google pentru a include HBO și Cinemax pentru prima dată, precum și un angajament prin care noul serviciu de streaming HBO Max al WarnerMedia va fi disponibil pe YouTube TV la lansarea sa în primăvară.

Google și WarnerMedia au semnat un acord pentru a aduce HBO, Cinemax și HBO Max la YouTube TV în primăvara acestui an. Celelalte rețele de cablu ale WarnerMedia vor rămâne, de asemenea, pe serviciul de streaming TV YouTube, care sunt disponibile încă din 2018.

Compania de media AT-T dorește să-și pună la dispoziție „rețelele sale cât se poate pe scară largă”, a declarat Rich Warren, președintele WarnerMedia Distribution într-un comunicat . HBO și Cinemax sunt deja accesibile prin mai multe mijloace, inclusiv Apple TV Channel și Amazon Prime Channel, dar aceasta este prima afacere de distribuție pentru HBO Max. WarnerMedia încearcă să ajungă la acorduri cu alți parteneri de distribuție pentru serviciul de streaming, care urmează să debuteze în mai.

Punerea HBO Max pe YouTube TV și alte platforme va ajuta WarnerMedia să obțină mai mulți clienți ai serviciului, care intră într-o luptă royale cu un abonament lunar mai scump decât multe dintre serviciile sale de streaming rivale. 

WarnerMedia va căuta cu siguranță și distribuția pe Apple TV, Prime și Roku. Va spera să se asigure că există cât mai puține obstacole pentru persoanele care doresc să vizioneze filme precum Game of Thrones, Westworld sau South Park, fără a menționa originalele care sunt în drum spre HBO Max.

„Suntem încântați să continuăm parteneriatul cu WarnerMedia pentru a livra familia lor de rețele care sunt populare printre membrii noștri, precum și pentru a introduce HBO, Cinemax și HBO Max în gama noastră de conținut premium”, a declarat Lori Conkling, șefa globală a parteneriatelor YouTube TV, într-un comunicat.

Pentru cei care nu știu, YouTube TV este un serviciu de transmisie TV live care le permite utilizatorilor să urmărească TV în direct și la cerere de la peste 70 de canale. De asemenea, membrii au capacitatea de a înregistra emisiuni prin intermediul stocării bazate pe cloud. Acest serviciu este disponibil doar în Statele Unite pentru 50 de dolari.

Citește și despre: Tiktok lansează „modul de siguranță al familiei” ce oferă părinților un control al aplicației

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x