GTA 6 este în dezvoltare, confirmă Rockstar

Fanii Grand Theft Auto așteaptă acest moment de aproape zece ani. Rockstar Games, editorul jocului, a confirmat că a început lucrul pe GTA 6 sau GTA VI. „Suntem încântați să confirmăm că dezvoltarea următoarei ediții din seria Grand Theft Auto este în curs de desfășurare”, scrie Rockstar Games, deținută de gigantul american Take-Two Interactive.

Așa cum era de așteptat, anunțul GTA 6 a declanșat un val de reacții pe rețelele de socializare. Care Oraș? Ce personaje? Ce mecanică de joc? Ce scenariu? De câteva ore, internauții discută (și se enervează pe unii) despre viitoarea sosire a acestui al șaselea episod.

Nu se știe încă când va fi lansat „Grand Theft Auto 6”, dacă de fapt se va numi așa și pe ce console va fi disponibil. Anterioarele „locuri de joacă” fuseseră inspirate din orașe precum New York, San Francisco sau Miami. În orice caz, compania dă de înțeles că se află încă într-un stadiu incipient de dezvoltare.

Ceea ce știm este că „GTA 5” a fost un succes indiferent de unde te uiți la el. Până în prezent, cea mai recentă tranșă din saga a vândut 155 de milioane de unități în întreaga lume. Este al doilea cel mai vândut joc din istorie, depășit doar de „Minecraft” și de cele 238 de milioane de unități ale sale.

Trebuie spus că timpul a trecut din 2013 și că jucătorii, în marea majoritate, vor să meargă mai departe. Chiar dacă Rockstar a confirmat sosirea, din 15 martie, a unui Grand Theft Auto 5 pe console de ultimă generație, studioul privește acum spre viitor și nu ne vom plânge de asta.

CITEȘTE ȘI: Top cele mai bune jocuri PlayStation 5

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x