GoPro Hero 7 Black

Camerele sport GoPro Hero 7 Black, White și Silver au fost lansate oficial pe 20 septembrie

GoPro a anunțat joi, 20 spetembrie, noua linie de camere sport Hero 7, împărțită în trei variante: White, Silver și Black. Versiunea Black oferă o captură video de 4K cu o viteză de până la 60 de cadre pe secundă, super slow motion și o suită de caracteristici noi, cum ar fi streaming live, Hyperlapse-style time-lapse mode și a îmbunătățit foarte mult stabilizarea imaginii digitale.

Camerele sunt construite la aproape aceleași dimensiuni ca și predecesorii lor, Hero 5 și Hero 6 Black, ceea ce înseamnă că gama Hero 7 este compatibilă cu suporturile și accesoriile companiei. La fel ca și predecesorii lor, toate sunt impermeabile din cutie, au LCD-uri touchscreen, funcția de control al vocii și pot face automat copii de siguranță la serviciul de abonament al cloud-ului GoPro (prin Wi-Fi).

Modelul GoPro Hero 7 Black are exteriorul negru din cauciuc cu numele încorporat pe lateral. Interfața cu utilizatorul de pe ecranul tactil din spate a fost optimizată, dar se va simți familiară oricui care a folosit un Hero 5 sau Hero 6 Black. De asemenea, utilizează aceleași baterii.

Camera este în mare măsură similară și în interior. Folosește o mulțime de hardware ca și Hero 6 Black, potrivit companiei GoPro. Una dintre marile diferențe este că au avut un an întreg de lucru cu primul procesor personalizat numit GP1. GoPro spune că acum are performanțe mai bune din GP1, mai ales că Hero 7 Black are mai multă memorie RAM decât ultima cameră.

GoPro Hero 7 Black, cel mai stabil aparat de fotografiat

GoPro Hero 7 oferă un nou tip de stabilitate pentru fotografii, despre care crede că va oferi unele dintre cele mai stabile împușcături din jur. Această tehnologie a fost marcată de HyperSmooth și este o combinație de software și hardware pentru a oferi imagini stabile care funcționează chiar și în fotografierea de 4K, 60p.

Două alte caracteristici noi care vă vor face mai bine fotografiile din GoPro sunt introducerea SuperPhoto. Aceasta va reduce automat zgomotul în fotografii și va adăuga un luciu HDR la materialul dvs., dacă GoPro consideră că filmul are nevoie de acel tip de makeover. Apoi, există o opțiune de video New TimeWarp, care vă permite să faceți pași temporali chiar și atunci când există mișcări în fotografii.

GoPro Hero 7 Black are capabilități de streaming live, la ieșire de 720p. Acest lucru nu va funcționa cu YouTube la lansare, dar integrarea va veni pe parcurs. Cu toate acestea, veți putea să vă prezentați fluxurile live pe Facebook.

GoPro Hero 7 Black vs Silver vs White – Specificații tehnice

În tabelul de mai jos veți vedea specificațiile tehnice pentru cele trei modele de camera lansate de GoPro.

GoPro Hero 7

Camera sport GoPro Hero 7 Black intră în vânzare în magazinele din străinătate săptămâna viitoare, pe 27 septembrie. Va fi disponibilă la un preț de 399 dolari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.