Google Stadia va avea 22 de jocuri în momentul lansării

Google își lansează serviciul de abonamente pentru jocuri – Google Stadia – pe 19 noiembrie. La începutul acestei luni, gigantul tehnologic anunțase că la momentul lansării, Stadia va avea un total de 12 jocuri la bord. Acum, compania și-a actualizat lista adăugând un număr de 10 jocuri mai mult pe lista de jocuri care vor fi disponibile pentru jucători în momentul debutului.

Știrea vine de la Phil Harrison, vicepreședinte și director general pentru Google, care a postat pe Twitter lista actualizată. “În această seară Google Stadia a anunțat că linia sa de lansare pentru marți a crescut la 22 de jocuri din cele 12 anunțate săptămâna trecută”, a scris el pe tweet-ul său.

Inițial, Google Stadia s-a lansat cu 12 jocuri la bord. Lista include:
– Assassin’s Creed Odyssey
– Destiny 2: The Collection
– GYLT
– Just Dance 2020
– Kine
– Mortal Kombat 11
– Red Dead Redemption 2
– Thumper
– Tomb Raider: Ediție definitivă
– Rise of the Tomb Raider
– Shadow of Tomb Raider: Definitive Edition,
– SAMURAI SHODOWN

Acum, compania a adăugat încă 10 jocuri în listă. Iată noile titluri care vin pe Google Stadia:
– Attack on Titan: Final Battle 2
– Farming Simulator 2019
– Final Fantasy XV
– Football Manager 2020
– Grid 2019
– Metro Exodus
– NBA 2K20
– Rage 2
– Trials Rising
– Wolfenstein: Youngblood

De menționat că Mountain View, gigantul tehnologic bazat pe California, într-o postare pe blog săptămâna trecută, a spus că Stadia va primi 14 noi jocuri la sfârșitul acestui an. Dintre acestea, Google are deja la bord 10 jocuri. Aceasta înseamnă că mai târziu în acest an jucătorii vor putea juca încă patru jocuri pe serviciul de jocuri Google. Lista include:
– Frontierele 3
– Darksiders Genesis
– DRAGON BALL XENOVERSE 2
– Ghost Recon Breakpoint

În plus față de aceste jocuri, Doom: Eternal, WatchDogs: Legion, Gods & Monsters și Cyberpunk 2077 vor veni în curând și pe Stadia.

Google Stadia se va lansa în 14 țări – Belgia, Canada, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Irlanda, Olanda, Norvegia, Spania, Suedia, Marea Britanie și SUA – cu un abonament lunar Stadia Pro costă 9,99 USD pe lună în SUA.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x