Garmin Fenix ​​​​7 primește un ecran tactil și o funcție interesantă Stamina

Ceasurile inteligente GPS din seria Garmin Fenix ​​7 au fost lansate în România, având ecrane tactile, afișaje color și curele din silicon. La fel ca modelele anterioare Fenix, noua serie include modele îmbunătățite cu energie solară, iar ceasurile inteligente vin în trei modele – Garmin Fenix ​​​​7, Garmin Fenix ​​7S și Garmin Fenix ​​7X premium. 

Se spune că modelul premium din serie – Fenix ​​7X – oferă o durată de viață a bateriei de până la cinci săptămâni în modul smartwatch și până la cinci zile în modul GPS. Produsele purtabile au și o certificare de rezistență la apă de 10ATM. 

Noua gamă de ceasuri inteligente este concepută pentru a permite utilizatorilor să urmărească activități, inclusiv ciclism montan, schi, caiac, snowboarding, canotaj și multe altele. Seria Garmin Fenix ​​​​7 are, de asemenea, funcții de urmărire a sănătății și a bunăstării, inclusiv rezistență în timp real, ritm cardiac bazat pe încheietura mâinii, respirație, urmărire a somnului și urmărire a stresului.

Specificații și caracteristici ale seriei Garmin Fenix ​​​​7

Ceasurile inteligente Garmin Fenix ​​​​7, Garmin Fenix ​​7S și Garmin Fenix ​​7X vin cu dimensiuni de carcasă de 42 mm, 47 mm și 51 mm și ecran color (280 x 280 pixeli). Fenix ​​​​7 are un ecran de 1,3 inchi, în timp ce Fenix ​​7S are un ecran de 1,2 inchi. Modelul Fenix ​​7X vine cu un display de 1,4 inchi.

Noile ceasuri inteligente de vârf sunt construite din materiale precum titanul și safirul, cu curele din silicon. Ceasurile inteligente din seria Garmin Fenix ​​​​7 includ o interfață cu 5 butoane împreună cu un ecran tactil. Materialele purtabile au și lanterne multi-LED. 

Noile ceasuri inteligente Garmin sunt echipate cu 32 GB de stocare. După cum am menționat, se spune că modelele Garmin Fenix ​​7X alimentate cu energie solară oferă până la 5 săptămâni de viață a bateriei în modul smartwatch și până la 5 zile în modul GPS. Noile ceasuri inteligente din seria Fenix ​​7 oferă Bluetooth, Wi-Fi și conectivitate ANT+.

Toate ceasurile inteligente din seria Garmin Fenix ​​​​7 au moduri de sănătate și fitness, inclusiv saturația de oxigen din sânge Pulse Ox, ritmul cardiac la încheietura mâinii, urmărirea respirației și a stresului. În plus, există o funcție Body Battery, care le informează utilizatorilor despre nivelurile de energie ale corpului lor.

Funcții noi adăugate

Pe lângă terenurile de golf și funcțiile de surf și zăpadă, Garmin a adăugat o grămadă de funcții noi în seria Garmin Fenix ​​7. Garmin a introdus instrumentul Real-Time Stamina în noul set de purtabile care le permite sportivilor să monitorizeze și să urmărească nivelurile de efort în timpul activităților.

Visual Race Predictor este un alt instrument nou care evaluează progresul antrenamentului pe baza istoricului alergării și a fitness-ului general.

Recovery Time Advisor este o nouă caracteristică legată de sănătate oferită de Garmin în noile ceasuri inteligente Garmin Fenix ​​7 din seria. Acesta analizează intensitatea antrenamentului și a stresului, activitatea zilnică și somnul pentru a calcula cantitatea de odihnă necesară pentru a vă recupera înainte de începerea unei alte sesiuni. Sugestiile zilnice de antrenament oferă recomandări pentru antrenamente bazate pe sarcina curentă de antrenament și nivelul de fitness.

Seria Garmin Fenix ​​7 acceptă streaming de la Spotify, Amazon Music și Deezer. Utilizatorii pot găsi aplicații noi prin conectarea IQ Store pe dispozitiv și le pot instala prin Wi-Fi direct de pe ceas.

Prețuri și disponibilitate

După ce am văzut versiunile și caracteristicile tehnice de bază, să trecem la listele oficiale de prețuri:

  • Fenix ​​​​7S: 699,99 euro
  • Fenix ​​​​7S Solar: 799,99 euro
  • Fenix ​​​​7S Sapphire Solar: 899,99 euro
  • Fenix ​​​​7: 699,99 euro
  • Fenix ​​​​7 Solar: 799,99 euro
  • Fenix ​​​​7 Sapphire Solar: 899,99 euro
  • Fenix ​​​​7X Solar: 899,99 euro
  • Fenix ​​​​7X Sapphire Solar: 1.199,99 euro

Puteți achiziționa seria Garmin Fenix ​​​​7 acum de pe site-ul companiei producătoare.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x