Galaxy S21 FE are o nouă dată de lansare și prețuri dezvăluite

Se așteaptă ca Galaxy S21 FE să fie lansat foarte curând de Samsung, extinzând seria de smartphone-uri emblematică a mărcii. O serie de zvonuri care implică dispozitivul au apărut deja și, acum, sosesc mai multe informații, dându-ne indicii la ce să ne așteptăm de la prețul și data lansării acestuia.

Informatorul Evan Blass a adus și alte informații legate de data lansării smartphone-ului. Tocmai a postat data de 11 ianuarie într-un tweet cu fotografii cu cele patru culori ale lui Galaxy S21 FE, care sunt: ​​negru, alb, verde și violet.

Această dată este în concordanță cu alte zvonuri, care spun că anunțul va fi pe 3 sau 4 ianuarie, Galaxy S21 FE ajungând în magazine pe 11, imediat după.

În plus, și divulgatorul Ishan Agarwal a dezvăluit prețurile variantei britanice a dispozitivului. El spune că anunțul va avea loc pe 4 ianuarie și va costa 699 lire sterline (aproximativ 4.059 lei) pentru versiunea de stocare de 128 GB, iar un altul va costa lire sterline (aproximativ 4350 lei) pentru versiunea de 256 GB de stocare internă.

Galaxy S21 FE specificații așteptate

Potrivit zvonurilor, Galaxy S21 FE urmează să fie anunțat cu un ecran Dynamic AMOLED de 6,4 inch cu rezoluție Full HD+ și o rată de refresh de 120 Hz.

Opțiunile de procesor ar trebui să depindă de țară, regăsindu-se cu Snapdragon 888 de la Qualcomm sau Exynos 2100 de la Samsung, și având versiuni cu 6GB sau 8GB memorie RAM și până la 256GB stocare internă.

În ceea ce privește camerele, ar trebui să aducă un set triplu care să includă doi senzori de 12 MP pentru fotografii tradiționale și ultrawide și un al treilea de 8 MP pentru zoom optic 3x – dar unele zvonuri indică o cameră terțiară doar pentru date de profunzime.

Pe față, camera selfie poate avea o rezoluție de 32 MP. De asemenea, trebuie să fie certificat IP68 împotriva prafului și apei și să aibă o baterie de 4.500 mAh cu suport pentru încărcare rapidă de 25 W pe cablu și 15 W wireless.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x