Galaxy M14 apare în teste cu noul procesor Exynos

Se așteaptă ca Samsung să își actualizeze linia de procesoare Exynos în curând, iar detalii despre această platformă au apărut în noile teste ale lui Galaxy M14 pe Geekbench. În plus, alte informații despre performanță și despre sistemul de operare au fost dezvăluite de pagină.

Chipsetul este identificat ca Exynos s5e8535, dar numele său comercial nu a fost confirmat. Cu toate acestea, este probabil să fie lansat ca Exynos 1330, conform nomenclatoarelor menționate în zvonurile anterioare.

Procesorul va avea opt nuclee, dintre care două vor fi orientate spre performanță cu ceasuri de până la 2,4 GHz. Alte șase nuclee sunt pentru economii de energie, funcționând la 2,0 GHz.

Galaxy M14 Geekbench

Setul de performanță al lui Galaxy M14 va avea în continuare cel puțin 4 GB RAM, dar versiunile mai avansate ar trebui să fie comercializate și de Samsung. Smartphone-ul va rula Android 13, cu interfața One UI 5 tipică mărcii.

Cu asta, a reușit să înscrie 751 de puncte la single-core și 2.051 de puncte la multi-core – ceea ce reafirmă caracterul său intermediar de nivel de intrare.

Galaxy M14 – la ce să vă așteptați

Galaxy M14 ar trebui să fie o versiune rebranded a lui A14, care este încă nelansată până în prezent. Informațiile anterioare arată că modelele pot aduce un ecran de 6,8 inci, cu rezoluție Full HD+.

Camera sa principală ar trebui să fie de 50 MP, ajutată de doi sau trei senzori suplimentari. Pe față, o componentă de 16 MP ar putea fi responsabilă pentru selfie-uri.

S-a mai spus că construcția dispozitivului va găzdui o baterie de 5.000 mAh, capacitate comună mai multor dispozitive din această gamă de preț. Detaliile despre puterea de încărcare nu au fost încă specificate.

Samsung nu a precizat încă o dată de lansare pentru Galaxy M14, dar apariția în teste indică faptul că acesta ar putea fi prezentat cândva în săptămânile următoare.

Sursa

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x