Galaxy A51 primește actualizarea Android 11

Samsung a fost la înălțimea promisiunii de a actualiza dispozitivele mai vechi cu cea mai recentă One UI 3.0. Compania a lansat OTA stânga dreapta și centru către seria de dispozitive Galaxy M, A, S, Note. Recent, Galaxy F41 și M21 au primit, de asemenea, actualizarea One UI Core 3.0. Astăzi, încă un alt dispozitiv din seria A primește actualizarea One UI 3.0 Android 11. De data aceasta este cel mai bine vândut smartphone din 2020, Galaxy A51.

Update-ul a fost programat să fie lansat în prima jumătate a anului 2021. Cu toate acestea, a început să fie lansat mai devreme decât se aștepta.

Caracteristici Android 11 la Samsung A51

Noul firmware vine cu versiunea A515FXXU4DUB1 și crește nivelul patch-urilor de securitate Android pe Galaxy A51 până în februarie 2021. Actualizarea introduce caracteristicile Android 11, cum ar fi permisiuni unice, o secțiune dedicată conversațiilor în zona de notificări, bule de chat și un widget dedicat redării media pe telefon și multe altele.

Actualizarea Android 11 pentru Samsung Galaxy A51 aduce, de asemenea, o caracteristică One UI 3.0, cum ar fi o schemă de culori și pictograme mai bune, aplicații stoc îmbunătățite, controale de volum repoziționate, mod întunecat îmbunătățit, caracteristici mai bune de bunăstare digitală și control parental, un design UI îmbunătățit, precum și mai multe widget-uri de blocare. De asemenea, primiți mai multe personalizări AOD.

Când actualiza Galaxy A51 la One UI 3.0

Update-ul UI 3.0 pe Samsung Galaxy A51 este văzut inițial în Rusia, locul ales pentru începutul implementării, pentru a ajunge ulterior la fiecare piață pe care a fost comercializat Samsung Galaxy A51. Chiar și așa, dacă aveți acest model, puteți verifica dacă aveți o nouă versiune disponibilă accesând setările sistemului și Actualizare software. Faceți clic pe Descărcați și instalați pentru mobil pentru a urmări serverele Samsung.

Samsung a actualizat până acum modele precum Galaxy S20, Note 20, Note 10, seria S10 și dispozitive de buget precum Galaxy M31, M21, F41 și multe altele. Lista va crește doar. Apropo de asta, orizontul Samsung Galaxy A51 se va lărgi în zilele următoare, așa că nu intra în panică dacă telefonul tău nu a primit încă actualizarea.

Sursa

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x