Fossil Sport

După lansarea Qualcomm Snapdragon Wear 3100, Fossil a lansat oficial primul său smartwatch cu noul chipset. Cunoscut sub numele de Fossil Sport, noul dispozitiv vine dotat cu un monitor de ritm cardiac, GPS încorporat și NFC și rulează ultima versiune a lui Wear OS de la Google.

Fossil Sport vine în două dimensiuni diferite, pentru a se potrivi celor cu încheieturi mai mici și mai mari. Puteți alege între 41mm sau 43mm, ambele dispunând de un ecran AMOLED cu ecran tactil de 1,2 inch (390 ppi). Carcasa acestui smartwatch este fabricată din nailon și acoperit aluminiu, iar pe lateral are trei butoane.

Noul smartwath vine cu cea mai recentă versiune a software-ului Wear OS și este dotat cu chipsetul de vârf Snapdragon Wear 3100. Acest lucru ar trebui să ofere o baterie îmbunătățită și o performanță mai bună decât alte ceasuri Fossil.

Fossil Sport folosește o baterie de 350mAh (ambele dimensiuni de 41 mm și 43 mm), pe care Fossil le spune că ar trebui să dureze 24 de ore, în funcție de utilizare, cu două zile suplimentare în modul de vizionare a economizorului de baterii.

Smartwatch-ul Fossil Sport este acum disponibil pentru cumpărare prin site-ul Fossil pentru 255 dolari. Acesta va fi disponibil la nivel mondial începând cu data de 12 noiembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.