Fortnite va reveni pe iOS prin NVIDIA GeForce Now

Serviciul de streaming de jocuri Nvidia GeForce Now, care este deja disponibil pentru utilizatorii de web, își face acum debutul pe App Store. Și odată cu aceasta, jocul Fortnite, deținut de Epic Games, va fi disponibil pentru dispozitivele iOS.

O versiune beta închisă va fi disponibilă săptămâna viitoare pentru a testa capacitatea serverului, livrarea grafică și comenzile tactile. Compania a început deja să accepte înregistrări și accesul beta va fi acordat utilizatorilor în loturi în următoarele câteva săptămâni.

Făcând anunțul, Nvidia a spus„În timp ce jocurile pentru PC din biblioteca GeForce Now sunt cel mai bine experimentate pe mobil cu un gamepad, introducerea comenzilor tactile construite de echipa GeForce NOW oferă mai multe opțiuni pentru jucători, începând cu Fortnite.” Compania a mai adăugat că intenționează să ofere mai multe jocuri prietenoase cu atingerea în viitor.

Pe baza informațiilor disponibile chiar acum, se pare că utilizatorii nu vor avea nevoie de un abonament GeForce Now plătit pentru asta. Acei utilizatori cărora li s-a acordat acces vor putea juca Fortnite prin Safari pe iOS și aplicația GeForce Now pe Android. Până acum, o dată de încheiere pentru versiunea beta nu a fost dezvăluită.

A trecut mai bine de un an de când Fortnite de la Epic Games a fost eliminat din Apple App Store și Google Play Store pentru încălcarea politicii, deoarece jocul și-a introdus propriul motor de plată, iar de atunci, companiile au fost încurcate într-o bătălie juridică.

În prezent, aceasta pare să fie singura modalitate de a juca Fornite pe un dispozitiv iOS până când jocul este disponibil oficial prin App Store . Cu toate acestea, pe un dispozitiv Android, deoarece există suport pentru magazinele de aplicații terțe, Fortnite este disponibil pentru descărcare prin magazine terțe sau poate fi descărcat sau instalat direct.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x