Exynos 1080 primește în sfârșit data oficială de lansare

Samsung a anunțat că va prezenta în luna aceasta un nou procesor mobil în China. Potrivit invitației, noul procesor va ajunge ca Exynos 1080.

Recent, compania sud-coreeană a confirmat în cele din urmă data oficială de lansare a viitoarei sale platforme de înaltă performanță, care va include nuclee CPU Cortex-A78 și GPU Mali-G78, oferind cu 20% mai multe performanțe.

Fabricat în litografie de 5 nanometri, Exynos 1080 va fi, desigur, compatibil cu 5G și este foarte așteptat de fanii mărcii, mai ales după ce rezultatele sale de referință au atins nivelul de 693 mii puncte, depășind chipseturile emblematice Snapdragon 865 și 865 Plus.

Deși nu este procesorul adoptat de producător pentru seria Samsung Galaxy S21, modelul în cauză, care ajunge ca succesor al Exynos 980, un cip prezent în dispozitive precum Galaxy A51 5G și A71 5G, ar trebui să fie surprinzător în ceea ce privește performanța.

Samsung a confirmat prin contul său oficial Weibo că va oficializa Exynos 1080 pe 12 noiembrie. Această conferință de presă va avea loc la Shanghai, China. Atunci vom cunoaște în cele din urmă toate detaliile tehnice. 

Este posibil ca Samsung să nu confirme imediat ce dispozitive îl vor folosi. Aceste informații ar trebui să devină disponibile în timp util.

Citește și: PayPal permite acum cumpărarea și vânzarea Bitcoin

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x