Drona DJI Mini 2 SE lansată – specificații și preț

DJI își continuă impulsul și a anunțat DJI Mini 2 SE, o dronă sub 249 g care poate sta în palma mâinii tale. Greutatea redusă, dimensiunea mică și picioarele pliabile ale Mini 2 SE înseamnă că este ultraportabil și ușor de reglementat în majoritatea teritoriilor.

Drona DJI Mini 2 SE Caracteristici și specificații

Camera sa dispune de un senzor CMOS de 1/2,3 inchi și este capabilă să înregistreze videoclipuri de 2,7K sau imagini statice de 12MP. Ca de obicei, camera este montată pe un cardan cu 3 axe pentru a stabiliza mecanic filmările și fotografiile.

DJI Mini 2 SE

Deși trebuie să păstrați drona DJI Mini 2 SE la vedere pentru a zbura legal, este capabilă să transmită videoclipuri HD pe o distanță de până la 10 km și are o durată de zbor de până la 31 de minute cu o singură încărcare a bateriei.

DJI a oferit modelului Mini 2 SE modurile QuickShots și Panorama pentru a facilita capturarea videoclipurilor și a fotografiilor mai creative. Există, de asemenea, o funcție de zoom digital 4x disponibilă atunci când înregistrați videoclipuri HD.

Potrivit DJI, Mini 2 SE are rezistență la vânt de nivelul 5 și este capabil să plutească într-o poziție stabilă în vânt de până la 10,7 m/s.

Spre deosebire de DJI Mini 3 Pro, care are un senzor de tip 12/48MP 1/1.3-inch, drona DJI Mini 2 SE nu are senzori de evitare a obiectelor.

DJI Mini 2 SE -2

Drona DJI Mini 2 SE Preț și disponibilitate

DJI Mini 2 SE va fi pus în vânzare pe 22 martie, cu un preț de 389 EUR pentru dronă și tot ce aveți nevoie pentru a zbura. Alternativ, este disponibil pentru 529 EUR în DJI Mini 2 SE Fly More Combo, care include și trei baterii, o stație de încărcare, o geantă și câteva piese de schimb.

Prețul Mini 2 SE îl face cea mai accesibilă dronă DJI disponibilă în prezent și o alegere bună pentru începători. Cei care doresc capacitate video 4K fără cheltuiala DJI Mini 3 Pro ar trebui să arunce o privire la DJI Mini 3.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x