Designul Vivo S16 Pro se scurge prin randări

Seria Vivo V16 este la știri din octombrie. Se zvonește că succesorul seriei Vivo S15 va fi lansat până la sfârșitul lunii decembrie. Înainte de asta, pe internet au apărut mai multe detalii despre aceste telefoane.

Astăzi, o sursă de încredere a divulgat designul Vivo S16 Pro. Să vedem cum va arăta acest telefon.

Prolificul zvonac @OnLeaks (Steve Hemmerstoffer) a încheiat un parteneriat cu PriceBaba pentru a împărtăși randările CAD 3D ale viitorului Vivo S16 Pro. Conform imaginilor și videoclipului, telefonul va avea un design ușor diferit față de predecesorul său.

Insula camerei Vivo S16 Pro va fi dreptunghiulară și mai mare decât cea a Vivo S15 Pro. Insula va găzdui trei găuri de cameră de aceeași dimensiune și un inel LED. În timp ce, unul dintre cele trei găuri pentru cameră de pe spatele Vivo S15 Pro este mai mic decât celelalte două.

Partea frontală a lui S16 Pro va fi dominată de un afișaj curbat, la fel ca pe S15 Pro. În partea de jos, va avea o grilă pentru difuzoare, un port USB Type-C și un orificiu pentru microfon principal. În timp ce partea de sus va include doar o gaură secundară pentru microfon, iar volumul, precum și tastele de pornire vor fi situate în partea dreaptă.

Vivo S16 Pro randare 2

Informatorul spune că telefonul va avea un ecran de 6,6 inchi. În cele din urmă, dispozitivul va măsura 164 x 74,9 x 7,5 mm în dimensiuni.

Potrivit unor scurgeri și zvonuri, Vivo S16 Pro va fi alimentat de un chipset MediaTek Dimensity 8200. Va prezenta un ecran OLED de 120 Hz și va găzdui un cip Vivo V1+ pentru procesarea imaginilor.

Smartphone-ul va oferi suport pentru încărcare rapidă cu fir de 80 W și va fi disponibil în trei culori, cum ar fi negru, verde și auriu.

Vivo S16 Pro este de așteptat să fie însoțit de Vivo S16 și Vivo S16e alimentat de chipset-urile Qualcomm Snapdragon 870 și, respectiv, Samsung Exynos 1080.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x