Designul Samsung Galaxy A54 a fost dezvăluit

Designul complet al modelului Samsung Galaxy A54 tocmai a fost dezvăluit. Noi randări au apărut online și ne oferă o privire asupra smartphone-ului din toate părțile. Deci, să aruncăm o privire asupra dispozitivului.

Randările scurse au fost împărtășite de 91Mobiles, care a colaborat cu cunoscutul tipster Steve Hemmerstoffer, alias OnLeaks. Samsung A54 5G va fi succesorul modelului Samsung A53 5G. Acum, noile randări 5K ne oferă o vedere la 360 de grade asupra viitorului model de gamă medie. Putem vedea clar că Galaxy A54 va avea o cameră aliniată la centru pe afișajul frontal. Ecranul este, de asemenea, flancat de rame vizibile pe toate părțile.

Design Samsung Galaxy A54

În spate, putem vedea că Samsung Galaxy A54 5G are o configurație de cameră triplă în colțul din stânga sus, într-o manieră stivuită vertical. Conform OnLeaks, acest dispozitiv va avea un afișaj de 6,4 inchi în față. Noul model Samsung Galaxy A54 este de așteptat să fie lansat cândva la începutul anului 2023.

Alte aspecte de design care au fost dezvăluite includ un port USB de tip C în partea de jos, împreună cu grila difuzorului și microfonul. Mai mult, butonul de volum și butonul de pornire sunt în partea dreaptă, în timp ce tava de ejectare SIM și microfonul secundar pot fi găsite în partea de sus. Spatele va prezenta, de asemenea, marca Samsung pe jumătatea inferioară a panoului din spate. Informatorul a mai spus că ecranul va avea o rezoluție FHD+ și o rată de reîmprospătare de 120 Hz.

Pe baza rapoartelor anterioare, se zvonește că Samsung Galaxy A54 este alimentat de un acumulator mare de 5.000 mAh. Camera principală din spate este de așteptat să fie un shooter de 50 MP. Sub capotă, acest model poate fi echipat cu un SoC Exynos 7904 care ar putea fi asociat cu 6 GB de RAM și 128 GB de stocare internă. Rețineți că acesta este încă doar un raport neconfirmat, așa că luați această știre cu un praf de sare pentru moment.

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x