Designul Huawei P50 Pocket a fost dezvăluit

Ieri am avut noutăți despre viitoarea lansare a Huawei P50 Pocket, programată pentru 23 decembrie. Până în prezent, nu au existat știri despre designul său, dar, la doar câteva ore după anunț, acesta a fost complet scurs.

Huawei P50 Pocket va fi răspunsul lui Huawei la unul dintre telefoanele flip Samsung, Galaxy Z Flip3. Va fi deci un pliabil de tip „shell”, cu particularitatea că ecranul său din spate va avea o formă circulară cu aceeași dimensiune ca și modulul camerei.

Designul Huawei P50 Pocket a fost expus pe Weibo. Va fi un terminal în concordanță cu ceea ce s-a văzut deja cu Z Flip 3 de la Samsung, dispozitivul care a reușit să crească vertiginos vânzările de pliabil în acest 2021. Va fi un dispozitiv de aproximativ 7 inch odată deschis și, când îl pliem, are un mic ecran circular, orientat în principal să arate ora și notificările.

Scurgerile sugerează că procesorul va veni de la Kirin, așa că ne putem aștepta la Kirin 9000 văzut în dispozitive precum Huawei Mate 40 Pro. Dar zvonurile mai spun că ar putea fi un chipset Snapdragon 888 fără modem 5G. În mod similar, a fost văzută camera sa triplă, despre care se zvonește că este un senzor principal de 50 MP, unghi ultra-larg de 13 MP și zoom optic de 8 M.

Încărcarea rapidă, conform scurgerilor, va fi de 66W, deși capacitatea sa este necunoscută. Se așteaptă să fie mică, datorită designului dispozitivului. 

În cele din urmă, acest telefon pliabil este de așteptat să fie și mai ieftin decât Z Flip. Pe lângă varianta aurie, P50 Pocket poate ajunge și într-o ediție albastră. Nu știm însă dacă disponibilitatea lui va fi globală sau dacă va fi limitată la China.

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x