Data de lansare a seriei Xiaomi 14 confirmată

Vestea mult așteptată a fost confirmată – data de lansare a seriei Xiaomi 14! În acest articol, vă vom dezvălui când va fi disponibilă această nouă serie inovatoare de smartphone-uri. Așadar, pentru cei interesați de data lansării Xiaomi 14, aflați că nu mai este mult până când aceste dispozitive uimitoare vor fi puse în vânzare. Rămâneți cu noi pentru a fi la curent cu cele mai recente informații și pentru a descoperi toate detaliile noilor telefoane Xiaomi 14.

Data de lansare

Într-o dezvoltare interesantă pentru pasionații de tehnologie și fanii Xiaomi, compania Xiaomi a anunțat oficial data lansării pentru foarte așteptata sa Seria Xiaomi 14. Pe 26 octombrie, ora 19, ora Beijingului, lumea va fi martora unui moment semnificativ în călătoria Xiaomi, marcat de un „salt upgrade” și deschiderea de noi orizonturi în ecosistemul Xiaomi.

Teaser lansare Xiaomi 14

Specificații Xiaomi 14

Seria Xiaomi 14 este de așteptat să fie alimentată de cel mai recent procesor Snapdragon 8 Gen 3, care va fi anunțat la Qualcomm Snapdragon Summit din 24 octombrie.

Xiaomi a confirmat deja că noua serie va folosi lentile Leica Summilux . Este pentru prima dată când Xiaomi va folosi lentile Leica Summilux pe smartphone-urile sale. Înainte de aceasta, marca a folosit lentile Leica Summicron pe smartphone-urile sale emblematice anterioare, inclusiv seria Xiaomi 12 / 13 și conceptul de telefon Xiaomi 12S Ultra.

Zvonurile sugerează că Xiaomi va lansa două smartphone-uri: Xiaomi 14 și 14 Pro. Designul modelului Pro a fost recent dezvăluit prin randări, care arată telefonul cu un afișaj plat, o abatere de la designul cu margini curbate al predecesorului său. De asemenea, are o configurație cu patru camere, în comparație cu configurația cu trei camere de pe Xiaomi 13 Pro.

Xiaomi 14 a apărut și pe Geekbench cu 16 GB de RAM. Dispozitivul a obținut 2244 de puncte la testul single-core și 6820 de puncte la testul multi-core al Geekbench 6.

Pentru culoare, ambele dispozitive vor fi disponibile în negru, alb sau verde. Va exista și o opțiune de vanilie cu vopsea roz. Telefonul Xiaomi 14 va suporta încărcare rapidă de 90 W, în timp ce 14 Pro se va lăuda cu o capacitate de încărcare rapidă și mai impresionantă de 120 W.

Posterul teaser oferă o privire captivantă a ceea ce va urma în designul din seria Xiaomi 14. În special, prezintă un design parțial cu un cadru central din metal elegant, în unghi drept, care emană un sentiment de modernitate și măiestrie premium. Includerea unui Deco pătrat sugerează în continuare un design complex și stratificat, sugerând că viitorul smartphone Xiaomi din Seria 14 poate fi o mărturie atât pentru formă, cât și pentru funcție.

Xiaomi HyperOS

De asemenea, am primit confirmarea că noul sistem de operare Xiaomi, HyperOS, va fi anunțat la eveniment alături de telefoanele Xiaomi 14 și 14 Pro. HyperOS va înlocui MIUI ca sistem de operare implicit al Xiaomi pe smartphone-urile sale.

HyperOS

Xiaomi HyperOS va fi o renovare majoră de la lansarea MIUI în 2010, a spus compania. MIUI nu este doar o îmbunătățire bazată pe stratul de interacțiune al sistemului nativ Android, dar a pătruns deja în nucleul Linux din partea de jos a sistemului și a făcut o mulțime de modificări la nivel scăzut în cadrul sistemului, programarea performanței și nucleul. capabilități, a spus CEO Lei Jun.

Acestea fiind spuse, în viitorul eveniment de lansare, Xiaomi va prezenta modelele 14 și 14 Pro. 14 Ultra va debuta în primul trimestru al anului viitor.

Sursa

CITEȘTE ȘI:

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x