Coronavirusul a transformat MWC 2020 într-un coșmar

MWC 2020 va continua să se desfășoare la sfârșitul lunii februarie la Barcelona, ​​Spania. Cu toate acestea, mai multe companii au anunțat că nu vor participa la expoziția comercială din cauza amenințării actuale cu coronavirus.

„Este extrem de important pentru GSMA să continue convocarea industriei în acest moment critic, în care conectivitatea este pe punctul de a crea o nouă revoluție industrială.”

Asta spune GSMA, asociația din industria mobilă care conduce și organizează Mobile World Congress sau MWC 2020 despre starea actuală a evenimentului. Grupul confirmă că unii expozanți mari au decis să nu vină la târgul telefoniei mobile din acest an, iar alții care încă mai au în vedere următorii pași. Cu toate astea, la MWC vor fi prezenți mai mult de 2.800 de expozanți puternici.

Companiile mari care au anunțat că nu vor merge în Spania pentru MWC 2020, sunt: Amazon, Ericsson, LG, Nvidia, Sony și ZTE. (sursa)

GSMA se teme clar pentru evenimentul de blockbuster mobil, care urmează să înceapă pe 24 februarie, deoarece prezența este pronunțată de focarul de coronavirus din întreaga lume. Este încă atât de importantă convocarea celor peste 100.000 de oameni care participă anual, într-un moment în care există temeri că spectacolul poate deveni un pat fierbinte de noi infecții?

Începând cu 9 februarie, statisticile arată că 815 persoane au murit din cauza coronavirusului și există peste 37.000 de cazuri confirmate în întreaga lume. Orașele cu milioane de rezidenți din provincia Hubei din China, inclusiv Wuhan, centrul focarului, sunt în carantină, în timp ce în alte orașe chineze se aplică reguli stricte de călătorie și de adunare socială. Adăugați companiile aeriene care anulează zborurile către și dinspre China, navele de croazieră în carantină din întreaga lume, un număr din ce în ce mai mare de infecții în afara Chinei, plus detalii despre virusul însuși încă descoperit și există un motiv evident de îngrijorare.

GSMA spune că vor lua măsuri suplimentare din cauza focarului de virus. Aceste precauții includ o creștere a zonelor de curățare și dezinfectare a expoziției (inclusiv zone de catering, suprafețe, balustrade, băi, intrări / ieșiri etc.). De asemenea, va avea o creștere a asistenței medicale, mai mult semnalizare pentru a avertiza participanții cu privire la amenințarea pentru sănătate și chiar pentru a cere oamenilor să adopte o politică „fără strângere de mână” în timpul MWC 2020.

Citește și despre: Xiaomi lansează un router WiFi 6 flagship alături de seria Mi 10

0 0 votes
Evaluarea articolului
Subscribe
Notify of

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x